2777
2789

بچه هااا من یه اخلاق گندی دارم دلم برای آدما میسوزه میکم خوب چ گناهی داره طرف 

مثلا یه پسره پیشنهاد داده بعد من ردش کردم انقد باهاش مهربون برخورد میکنم سر یه پسر دیگ هم همین بود مثلا میگم اعتماد به نفسش خورد نشه اونم آدمه

میگم نکنه ناراحت بشه دلش میشکنه گناهی نداره ک اون بدبخت

ازش کلیییی تعریف کردم و گفتم اهلش نیستم 

بعد دیروز اومده عیدو تبریک گفته چمیدونم اتفاقای خوب و سالم و خوش و فلان باشید و منم گفتم مرسی و همچنین برای شما سالی پر از آرامش و فلان و بسار چنددبار اومدم پیاممو جدی تر و سنگین تر بدم پیامشو خوندم دیدم زشته فقط بگم ممنون همچنین

اونم فقط پیاممو لایک کرده همین 

احساس میکنم زیادی دارم با آدما خوب برخورد میکنم یعنی الان منظورم با پسراس 

احساس میکنم باید دست نیافتنی باشم 

تنها کاری ک کردم کلی ساعت بعد از پیامش جوابشو دادم 😶

منم خیلی مهربونم خیلی 💔

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این جور وقتا وقتی قصد آشنایی با طرف و نداری اصلا همون اول رد کردن نه به گونه ای که ناراحت بشه منطقی ترین راهه

عرض بنده برا روابط کشکی نیست منظورم بحث ازدواج ایناست

مثلا بگی من قصد درس خواندن دارم یا فعلا آماده ازدواج نیستم فرصت فکر میخوام ازین جور حرفا 

تا اینکه رسماً بگی نه و اینجوری هستی یا ن

تا ناراحت نشه .

بقیه روابط حالا را و این چیزا اصلا عرفا درست نیست و ناراحت نکن خودتو و یه جواب نه کافیه

ارزش خودمونو بیشتر بدونیم

مهربونیت و برخورد خوب تو معاشرت داشته باش نه به گونه ای هم. باشه که ازت سو استفاده بشه

خوب باش و اعتدال و خودت رعایت کن

سعی تو بهتر کردن روابط ارزشمند زندگیت داشته باش و برای موفقیتت تلاش کن

قشنگم یه صلوات محمدی پسند مهمونم میکنی؟❤️‍🩹
به نظرم ناز لیسو دچار وسواس شده😂اره تو خیلی دست نیافتنی هستی 😂😂

😂😂

خدایی خیلی ساده ام دیگ ارزش خودمو خیلی اوردم پایین اعصابم از دست خودم خیلی خورده