2777
2789
عنوان

روم نشد برم تو مغازه برگشتم🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 82 پست

چرا منو یاد خودم میندازی؟ 

99 درصدش زندگی قبلی خودم بود

از وقتی مامانم رفت سر کار زندگیمون خیلی بهتر شد و قبلش دقیقا مثل تو بودم

حتی عمومم مثل تو پولمون کلی خورد

نزدیک به 200 میلیون

بنظرم برید سر کاری چیزی خودتونو نجات بدید از این مرتیکه یا شکایت کن یا برو خونه فامیل بهتر از این مرتیکس

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

😐😂به وایفای داداشم وصلم بخاطر کارش باید نت داشته باسه،هرچند اون سرکار میره و نتش به من ربطی ندارهو ...

تو خیلی دختر خوبی هستی 

از داداشت پول بگیر برا لباس با دو تومان میتونی نونوار بشی

دلم سوخت برا تو و داداشت ،ببخشیدا کوفت بخوره بجا اینکه بره سرکار از جیب بچش میخوره مرتیکه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
عزیزم خودت خودتو نجات بده

واقعا میخوام

ببین مامانم داداشام یطورین انگار عادت کزدن،انگار همه چی نرماله،به زبونی میگن نیستا

ولی این مرتیکه رو از خونه مثه یه موش پرتش نمیکنن بیرون،چون نه خوردوخوراک نه اجاره با این نیست وجود کثیفشم فقط ارامشو ازمون گرفته

یا هیچی بهش نمیگن،میدونم نااامیدن ازش،ولی چحوری تحمل میکنن؟

برای همین هروقت نیگم میرم سرکار از این خونه میرم یه موج انرژی منفی بهم تزریق میکنن که فلجم میکنه

ولی من تا بتونم تلاشمو میکنم زندگیمو درست کنم

کاری از دستم برنمیاد ولی کاش خدا ازش نگذره تا این همه دردو بدبختی جبران بشه😕 

واای مامانت چجوری با اون خوابیده اصن حالم یه جوری شد اسی والا آدم پدرش بی پول باشه ولی سگ هار نباشه

اره فقط بی پولی نیست

یعنی بی پولی خیلی مهمه،من کل عمرمو بیپول بودم،هیچی از نداتن پول بدتر نیستن،اصلا زندکی نمیکنی بدون پول

ولی از اونم فاکتور بگیرم بلاهایی مه سرمون اورده رو ازش فیلم باسزن میشینین باهاش گریه میکنین

نامزد نداری مگه از اون بگیر

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
نامزد نداری مگه از اون بگیر

اونم داستان داره

وای چقد پیچیدس همه چی

نامزدمه ولی خانوادش اینو دیدن چه حونوریه کورخیدن،زسما رابطمون رو هواست ولی هنوز باهمیم

اونم حقوقشو داره فقط پسانداز میکنه،خودش تحت فشار مالیه،من بگم تو بیا لباسای منم بخر؟

عجب 

پس چرا گوشی و اینترنت داری؟ 

و چرا اینکه نمیری سرکار؟ 

مثلا یه ماه فروشندگی کن توی این فروشگاه زنجیره ای ها، بعد با پولش یه دست لباس بیرون و دو دست لباس راحت واسه خونه بگیر