2777
2789
عنوان

روم نشد برم تو مغازه برگشتم🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 82 پست
چرا منو یاد خودم میندازی؟ 99 درصدش زندگی قبلی خودم بوداز وقتی مامانم رفت سر کار زندگیمون خیلی بهتر ش ...

فامیل؟عموم که گفتم مثه این بیکاره،مشکلشون خانوادگیه🤣ولی چون این مرتیکه ارث پدریشونو به چخ داده قطع ارتباطن

داییم خونشون کوچیکه،مامان بزرگم یه مار افعیه،عمم که کلا مکل داره شوهرشم خیلی گیره دخترعموهام خونشون جداست میتونم اونحا بمونم ولی چند روز؟خیلی شلوغن،مامانمم نمیره سرکار مطمئنم

باید خودم برم فقط

ولی بابات مثه این یه بیغیرته که خاضر میشه زنش بره سرکار،خودش بخوروبخواب

یه سوال

بابای توهم انقد پروعه؟یعنی طبیعتا باید بخاطر این وضعیت سرش تو خشتکش میبودو شرمنده ولی انقددددد پروعه،حاضره من برم سرکار خرجشو بدم

داداشم خرجشو‌میده فکر میکنه وظیفشه بهش میگه برام لباسم بخر

فامیل؟عموم که گفتم مثه این بیکاره،مشکلشون خانوادگیه🤣ولی چون این مرتیکه ارث پدریشونو به چخ داده قطع ...

اصلا هواست بود یکی میخاد برات لباس بفرسته 

بسه دیگه تعریف کردی فهمیدیم 

وظیفه نامزدته که گاهی خرجتو بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قصد بی احترامی بهشو ندارم،ولی مامانم احمقهخود بارها گفته شوهرش به عوضیه تمام عیارع و حق با همه ماستا ...

مادرت ذهنش بستس تو دیگه زندیگتو ازش سوا کن و برای خودت تصمیم جدی بگیر

برو دانشگاه راه دور که حداقل اونجا یه فکری به حال خودت بکنی چون این خانواده برات کاری نمیکنه بلکه فرصت ازدواج مناسبم ازت میگیرن

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

عزیزم اگه لایق بدونی میشه آدرس بدی من چندتا مانتو دارم ک بخدا نپوشیدم چاق شدم اندازم نشد همون طوری م ...

چقد مهربونید بعضیاتون🥲ولی شاید تو یه شهر نباشیم اخه

اصلا هواست بود یکی میخاد برات لباس بفرسته بسه دیگه تعریف کردی فهمیدیم وظیفه نامزدته که گاهی خرجتو بد ...

😐توضیح ندم میگین چرا نصفه میگی توضیح میدمم یه داستانه

اره الان دیدم اون موقع کار داشتم وقت نکردم همه رو بخونم

ی تاپیک ازدواج کردی سر خونه زندگیت،،، ی تاپیک نامزد داری،،، ی تاپیک اکست بهت خیانت کرد،،، این تاپیک ...

اره تاپیک خیانت مال من نیست برای دوستم زدم چون راهنمایی میخواست،چندباری براش زدم

ولی کجا سر خونه زندگیم بودم؟قرار بود با نامزدم عقد کنیم ولی خب مشکلاتمون زیاده

عزیزم باور کن من نمیاد اینجا دروغ بنویسم،بخدا که حوصله اینجور کارارو ندارم

چرا تاپیک های قبلیت انقد تناقض داری؟شکلات تخته ای وره بادوم زمینی برا ورزش پروتئین میخوای بخوریبعد ا ...

نه برای نون شب نموندیم قبلا شده

ولی الان داداشم این نون شبو میاره ولی دیگه نمیتونه بقیه مشکلاتمونو حل کنه

چرا تاپیک های قبلیت انقد تناقض داری؟شکلات تخته ای وره بادوم زمینی برا ورزش پروتئین میخوای بخوریبعد ا ...

فکر کن هر روز کره پنیرم بخوری میشه پنجاه تومن نفری،فکر میکنی کره بادوم زمینی گرونتر از گره پنیره؟یا یه شکلات تخته ایده تومنه😐

خب من‌ اونو نمیخورم بجاش اینو‌ میخورم،میخواستم حداقل ورزش کنم و‌ سالم زندگی کنم که اونم هنوز شروع نکردم😐😂ببین واقعا حق میدم اینجا دروغ زیاد میگن ولی بخدا دروغ نمیگم😐

واقعا بادوم زمینی قیمتی نداره بعدم پست بالا گفتم داداشم میره سرکار خورپو خوراکمون با اونه

وگرنه این نمیرفت سرکار پولی نبود تا الان اصلا ما زنده بودیم؟

یجا تایپ زده سوال کرد برای عمل بینی 🙄

واقعا؟کی؟😐حتما زدم که دیدی ولی بخدا یادم نیست،بعدم شاید برای کسی زدم😐بخدا دروغ نمیگم چتونه،الان این حرفا چه سودی به من میرسونه؟فقط ناراحت بودم خواستم یجا بگمش

دلم سوخت برا تو و داداشت ،ببخشیدا کوفت بخوره بجا اینکه بره سرکار از جیب بچش میخوره مرتیکه

دقیقا

ببین به مامانم میگفتم دلم برای داداشم میسوزه بجای اینکه برای خودش کار کنه خرج اینو بده،بعد مامانم معتقده به من ربطی نداره

درحالی که غریبم ببینه دلش میسوزهمن که خواهرشمم

تاپیکای دیگتو خوندماحساس می کنم سرکاریمبدرود

بخدا سرکاری نیست

دلیلی نداره بخوام اصرار کنم راسته خودتون میدونید که باور کنید یا نه

ولی چرا باید همچین چیزاییو دروغ بگم؟