2777
2789

همه میگن بخاطر هوش مصنوعی دیگه آینده شغلی نداره خب ما چیکار کنیم 

اخه اکثر شغل هارو در نظر بگیری تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار میگیرن پس بازار کار به جز برای مهندسی کامپیوتر برای کدوم قشر خوب هست در اینده؟ 

من که نمیتونم الان انصراف بدم از رشته ام😂😭💔 از اون طرف تا فارغ التحصیل شم هم طول میکشه 

ولی خب علاقه دارم خودم نمیدونم .... ( بخاطر پول زیاد نیومدم )

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا شما فعلا درستو بخون موقع بیکاری هم میلیونها آدم باهم بیکار میشن نه فقط شما😁

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
انقد منو نخندونین بسه اه

بخدا یه تاپیک همین امروز بود میگفتن دیگه پزشکی بدرد نمیخوره همه ربات ها میان جاشو میگیرن

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

تا بخواد بیاد ایران نوه های ما هم مردن😂

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید

برای کمک به علم پزشکی میان نه کامل گرفتنش....اون سالی که چت gpt اومد همه گفتن دیگ برنامه نویس نمیخان با همینا کارشونو انجام میدن ولی کو...درسته ی سری کاا رو میتونن انجام بدن ولی نه ۱۰۰ درصد

بسلامتی ک پزشکین

اره انصراف بده تو خونه بشین

خب الان بهترین رشته رو داری غصه ی چیو میخوری انگا رشته های دیگ گلپ بلبله

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...