2777
2789
عنوان

داخل سالن خالم یکی اروم اشک میریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 74186 بازدید | 378 پست
منم متاسفم بابت انرژی بدتون ولی این استاندارد جهانیه و میدونستم بقیه گارد دارن نمیگفتمش و خدا کنه خد ...

بله عزیزم مهم اینه که ما خانومها قدر خودمونو بدونیم و مراقب روح و جسممون باشیم ..خیلی ها سن بالایی دارن ولی از دیدنشون لذت میبری وقتی میبینی چقدر مرتب و تمیز هستن و خودشونو ننداختن یعنی اون حس طراوت و شادابی هنوز تو وجودشون هست ،منم حس خوب نگرفتم ولی خب مهم اینه که هوای خودمو داشته باشم حالا تو هر سن و سالی که باشم

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
بیشتر ببینید
ی عده دهه ۶۰ و ۷۰ مجردن دارن میسوزن ک دهه ۸۰ ازدواج کرده اونا موندن

عزیزم اگه فکر میکنی ازدواج کردی و قراره بهت کاپ طلا جایزه بدن خوش به سعادتت که توو زندگیت لنگِ شوهر بودی 

دخترایی مثل خودت که از خودشون هیچگونه استقلالی ندارن و تمام هدف زندگیشون ازدواج کردن رابطه زاییدن هستش رو هییییچچچچووووقت با دخترای مسقل دهه ۶۰ ۷۰ مقایسه نکن

عزیزم تو باید خودتو با جدِ مادربزرگامون مقایسه کنی چون اون طفلکا هم عین تو نمیدونستن استقلال توو زندگی یه دختر یعنی چی و چشمشون به در خونه بود تا یکی بیاد بگیرشون

شوهرتُ سفت بچسب چون اون که توو زندگیش با انتخاب تو بُرد نداشته ولی تو بردی چون اون اومده نجاتت داده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون چیزی که روزانه دارم میبینم خلاف اینو میگه. آمار رسمی پنجاه درصدی طلاق اینو میگه. قوانین کشورهای ...

عزیرم من نگفتم ۳۰ سال میانسال هست هرچند میانسالی و سالمنید هم بخشی از زندگی هستن و ایرادی ندارن 

اینم منابعی که گفتم 

البته اصل تاپیک چیز دیگه ای بود چون اصزار داشتن منابع رو اوردم 

سن میانسالی معمولاً به دوره‌ای از زندگی اطلاق می‌شود که افراد به سنین ۴۰ تا ۶۵ سالگی نزدیک می‌شوند. با این حال، برخی منابع ممکن است سن میانسالی را از ۳۵ سالگی شروع کنند. 

به طور کلی، تعریف دقیق سن میانسالی می‌تواند بسته به فرهنگ، جامعه و منابع مختلف متفاوت باشد. برای مثال:

1. سازمان بهداشت جهانی (WHO): این سازمان معمولاً سنین ۴۰ تا ۶۴ سال را به عنوان میانسالی در نظر می‌گیرد.

2. کتاب‌های روانشناسی و جامعه‌شناسی: برخی از کتاب‌ها و مقالات ممکن است سن ۳۵ سالگی را نیز به عنوان آغاز میانسالی مطرح کنند.

اگر به دنبال منبع خاصی هستید، پیشنهاد می‌کنم مقالات علمی یا کتاب‌های روانشناسی را بررسی کنید که به مراحل مختلف زندگی انسان می‌پردازند.

باشه باشه بازم تاپیکا هست چیزی بگیتو تاپیکام مشکلی ندیدم

همونجا که نوشتی تو سایت قضاوتت کردن دلتو شکستن گفتن شوهرت فلانه و... نمیبخشیشون بعد خودت همین کارو کردی همینجا؟ جالبه نه!

البته اگر نگی مجردی دهه هفتادی هستی داری میسوزی بهت بگم خبری تو این چیزا نیست مجردی و متاهلی نشانه خوشبختی کسی نیست 

چه بسیار مجرد خوشبخت متاهل بدبخت داریم

و برعکس متاهل خوشبخت و مجرد بدبخت

منم متاهلم دهه هفتادی هستم دوستای زیادی دارم نتونستن ازدواج کنن ولی به خودم اجازه نمیدم دلشون رو بشکنم.

مراقب باش آه بقیه دامنت رو نگیره

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید
۳۰ تا ۴۰ میانسال محسوب نمیشه... تازه۵۰ وارد میانسالی میشیم تا ۶۵ اینا.. بعدش مثلا ۷۰ به بالا پیر

من نگفتم ۳۰ میانساله 

منابع من :

سن میانسالی معمولاً به دوره‌ای از زندگی اطلاق می‌شود که افراد به سنین ۴۰ تا ۶۵ سالگی نزدیک می‌شوند. با این حال، برخی منابع ممکن است سن میانسالی را از ۳۵ سالگی شروع کنند. 

به طور کلی، تعریف دقیق سن میانسالی می‌تواند بسته به فرهنگ، جامعه و منابع مختلف متفاوت باشد. برای مثال:

1. سازمان بهداشت جهانی (WHO): این سازمان معمولاً سنین ۴۰ تا ۶۴ سال را به عنوان میانسالی در نظر می‌گیرد.

2. کتاب‌های روانشناسی و جامعه‌شناسی: برخی از کتاب‌ها و مقالات ممکن است سن ۳۵ سالگی را نیز به عنوان آغاز میانسالی مطرح کنند.

اگر به دنبال منبع خاصی هستید، پیشنهاد می‌کنم مقالات علمی یا کتاب‌های روانشناسی را بررسی کنید که به مراحل مختلف زندگی انسان می‌پردازند.

نامزد من ۳۷ سالشه فوق العاده جوووون و خوشگل و ورزشکار .میانسال از پنجاه ب بعده

کم تعریف نامزدتو بکن باش فهمیدیم ورزشکار و خوشتیپه🙄

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

شدیم میانسال ؟!!خدا ما رو هم با تاپیک ها امتحان نکنه

من تاقبل این تاپیک وببینم فکرمیکردم جونم

نگومیانسالموخبرندارم

ای دادبرمن خواهر

میشه برای شفای پسرم صلوات بدین  لایک کنین منم بفرستم براتون