2777
2789
عنوان

داخل سالن خالم یکی اروم اشک میریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 74158 بازدید | 378 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من ۳۴ سالمه و چه میانسال برچسب بخورم چه نخورم مشکلی نیستچه گیری به این میانسالی دادیناصل موضوع را ول ...

اصل موصوع باور کن برا آرامش اون مادر صلوات فرستادم اول

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
من دوست واقعی دارم نیازی ب دوست مجازی ندارم تو از بی کسی اومدی تو سایت دوست پیدا کنی ریپ نزن حال تو ...

منم اطرافم پره دوسته.تو اینجا هیشکی گردنت نمیگیره بسکه بی تربیت و بیشعوری

من اصلا اول روی تویکی ریپ نزدم چون ازت خوشم نیومد ولی تو اومدیم روی من ریپ زدی گفتی کنه ای،الانم زر زر میکنی میگی ریپ نزن؟چشم نمیزنم🤣🤣

خدای مهربونم سیپورت
بله خیلی راضیم چون درس و سرکار و تفریح مجردی گزراندم بعد با عقلم ازدواج کردم و همسرم یه فرشته اس الب ...

درستشم همینه عزیزدلم شما معنی واقعی زندگیو متوجه شدی و خودتو از سن کم درگیر زندگی کردی

مثلا کسی که ۲۰ سالگی ازدواج کنه اگر ۳۵ سالش شه در مقابل با الان شما که ۳۵ سالته قشنک ۱۰ سال پیر تر بنظر میرسه  

هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید
سن میانسالی معمولاً به دوره‌ای از زندگی اطلاق می‌شود که افراد به سنین ۴۰ تا ۶۵ سالگی نزدیک می‌شوند. ...

کاش جواب نمیدادی!

اولا به عنوان کسی که اصلا نمیدونه رفرنس چیه کاش حرفی از معیار جهانی نزنی.

دوما حتی همینم درست نخوندی! کجای این متن گفته سی سالگی میانسالیه؟! یعنی خودت داری حرف خودتو نقض میکنی.

حالا باز میزنی به کوچه علیچپ که نه تو فلانی در حالی که اصلا بحث من نیست. حرفای خودت با هم تناقض داره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ی عده دهه ۶۰ و ۷۰ مجردن دارن میسوزن ک دهه ۸۰ ازدواج کرده اونا موندن

چقد تو بدبختی ببین خداااا بهت عقل بده

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
ببین اصلا‌ما میانسال همینکه میدونن ما ازشون بزرگتریم و به یکی میگن خفه شو،به یکی میگن کنه،به یکی میگ ...

عزیزم لطفا تاپیک رو به حاشیه و دعوا نکشونید ممنون بابت نظراتتون❤️

خدا بیامرزه و به دل مادرش صبر بده ..

بچه ها باور کنید من توی ۳۵ سالگی که بچمو می‌بردم بهداشت برای منو شوهرم یه پرونده درست کردن دادن فرم پر کنیم دیدم زده میانسالی ..منم خیلی تعجب کردم ولی چقدر از اونروز انرژی بدی گرفتم یعنی انگار اون حس پیری بهم دست داد حالا دیگه نمیدونم درست یا غلطه ولی واقعا میگن کلمات انرژی دارن همونه من حس بدی گرفتم 

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
بیشتر ببینید