2777
2789
عنوان

داخل سالن خالم یکی اروم اشک میریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 74132 بازدید | 378 پست
چقدر حرفهای تلخ بش گفتی

تلخ گفت و تلخ هم شنید دیگه

بعضیا به تلنگر احتیاج دارن

چرا باید بیاد همچین چیز نامربوطی اینجا بگه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید
من نگفتم ۳۰ میانساله منابع من :سن میانسالی معمولاً به دوره‌ای از زندگی اطلاق می‌شود که افراد به سنین ...

اره فرهنگ خیلی نقش داره.... برای یه زن ۴۰ ساله خیلی سخته بشنوه بهش میگن میانسال.درک کن دختر نازم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خانم محترم نمیدم تاپیکی درباره داغ مادر و فرزند هست کجاش فانه که مسخره بازی و توهین میکنید !منابع هم ...

من رفتم ولی باز اینقدر ریپلای و لایک گرفتم اومدم دیدم همچنان نکرام ب حاشیه‌ بردن تاپیکی خب برم قفل اکه برات مهمه

اگه هم نه بزار حرف بزنن

شما هم مقاومت کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
تو اگه خیلی نگران حاشیه و... بودی زودتراز اینا تاپیکتو قفل میکردی! و قبل از حرف زدنم فکر میکردی... چ ...

😂😂😂منبعم حتما شما نی نی سایتیا هستین

قفل میکنم 

چون تو پربازدید چیزی نمیدن 

ولی شما چقدر عقده ای هستین که اصل رو رها کردید چسبیدید به فرع 

اصلا من اشنباه کرده باشم دلیل این همه کش دار کردن چیه؟