2777
2789
عنوان

زشته کیک یزدی بریزم تو پلاستیک ببرم برا کراشم

| مشاهده متن کامل بحث + 6729 بازدید | 185 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خو خیچی نبررر مگههههههه داری برا گربه غذا میبری تو پلاستیک بعصی وختا دست خالی بهتره

خدا خفت نکنه خخخخخخ 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید

دلم واسه اون بنده خدا سوخت

اسی جان عزیزم دو دقیقه بحث کنجد و پروتئین رو بزار کنار

نبر واقعا زشته

مجبور ک نیسی عزیزم

یا ب قول بقیه یه چیز درس حسابی ببر یا عیچی نبر

ب شدت ضایعس مخصوصا تو پلاستیک یا ملامین

من خجالت کشیدم بخدا

من با کیک شکااتی  و کوکی مخ شوهره رو زدم ولی کیک یزدی فک نکنم جواب بده 🤣

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
ندارم یک بار مصرف هم ندارم

یه ظرف بخر ک بعدا برا پس دادنش بهت هم بهانه دیدار داشته باشی

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

برای خودتون ارزش قائل شید و تو همچنین تاپیک مسخره ای نمونید

کاملا مشخصه همه رو مسخره کرده

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید