2777
2789
عنوان

زشته کیک یزدی بریزم تو پلاستیک ببرم برا کراشم

| مشاهده متن کامل بحث + 6729 بازدید | 185 پست

خیلی باحالی(: کیک مونده خونتون رو که خودتم دوست نداری میخوای بزاری تو‌کیسه بدی طرف بعد انتظار داری فرداش بیاد خواستگاریت؟؟؟! بعد با موجودی صفر تومن بهتره از تریپ کراش بازی بیای بیرون خودت اذیت میشی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو که موجودیت صفره حالا واجبه کیک یزدی ببری

هر وقت شرایط مالیت بهتر شد و تونستی کیک یزدی رو تو جعبه بگیری ببر

چه چیزایی که تو نی نی سایت نمیبینه آدم

سرزمین عجایبه

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 
خونه نیستم خبگاهیم

مجبوری بری 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
بیشتر ببینید

7.8تا کیک با کنجد کلا یه قاشق چای خوری پرتئین داره🫤🫤🫤

همیچین مگی پرو تئن داره ورزشکار انگار مکمل خریدی! 

خودتو خرد نکن. واقعا ایده مسخره ای داری

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

خیلی باحالی(: کیک مونده خونتون رو که خودتم دوست نداری میخوای بزاری تو‌کیسه بدی طرف بعد انتظار داری ف ...

فکر کنم کراشش از این پولدارهاست! هر چی میگیم نبر میگه کنجد داره پروتئین داره🤣🤣

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید