2777
2789
عنوان

برای عروس خواهر شوهرم عیدی بردیم این مبلغ خوبه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 76 پست
عروس خواهر شوهر کیه اخه چ بیکارید شماهاب خوده خواهر شوهرمم نمی‌برم چه واجبه

این رسم برای ترکاس عزیزم

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم ما ها جبران می کنیم ،وفردای روزگار اینا برای بچه من عیدی میارن

تجربه بهم ثابت کرده به ۹۰ درصد کسانی این کارا رو واسشون انجام دادم جبران نکردن

مادر من پاگشا عروس خاله ام انگشتر طلا داد ولی اون منو اصلا پاگشا نکرد

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

به تازه عروس داماد هر چقدر کمک کردی عالیه چون اون بندگان خدا کلی هزینه دارن الان فقط یه یخچال فریزر شده 100میلیون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

چ رسم خوبیکاش خونواده شوهر منم داشتن🤭

خود مادر شوهر هم طلا و دسته گل بزرگ و شیرینی و کلی لباس خریده بود، حالا ما خواستیم با کلاس بشه،وگرنه ما رسم داریم برنج و روغن ،نون روغنی و...وسایل حمام و...هم مبردیم البته برای من آوردن الان جمعش کردن

عزیزم ما ها جبران می کنیم ،وفردای روزگار اینا برای بچه من عیدی میارن

ولی من دلم نمیخواد دم عیدی کسی میلیونی از جیبش برای بچم پول بده

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید

مبارکه مام رسمشو داریم

مبلغم خوب دادی دستت درد نکنه

ولی من همیشه پارسیان دو‌ سه تومنی ی گرمی کادو‌ میبرم موقع جبران طرف قیمت اونموقعشو یادش نمیره 

بالاخره بده بستونه دیگ

تجربه بهم ثابت کرده به ۹۰ درصد کسانی این کارا رو واسشون انجام دادم جبران نکردنمادر من پاگشا عروس خال ...

مادرت باید بهشون می گفت ...ما از حلقوم طرف می کشیم بیرون الکی نیست که😂حالا خارج از شوخی این خواهر شوهرم خیلی به هم کمک کرده تو زندگیشون ..همه خواستیم جبران کنیم

ما این رسمو نداریم ک اقوام این مدلی عیدی بدنعید عروس داماد ک رفتن خونشون مهمونی یه مبلغی میدن در حد ...

رسم ماهم همینه ینی رسم همه همینه

ماترکا فقط پاگشا میدیم وتمام

ولی دم عید داماد که عیدی میبره برا عروس همه دورهمجمع میشیم جشن میگیریم

مادرت باید بهشون می گفت ...ما از حلقوم طرف می کشیم بیرون الکی نیست که😂حالا خارج از شوخی این خواهر ش ...

مادرم واگذارشون کرد به خدا😅

باز خوبه خواهرشوهرت خوب بوده واستون

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی