2777
2789
عنوان

بابام به زن بابام گفت حوصلتو ندارم میخوای طلاقت میدم 😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 131948 بازدید | 678 پست
قربونت برممنم خواهرم همسن توعهماهم مادرمون فوت شده ولی تو ماشاالله صبور و عاقلی خواهر من یک سلیطه ای ...

فداتشم

اون خوب میکنه ب خدا بهترین کارو میکنه

من از روز اول اروم بودم که الان این وضعمه 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

این چه حرفیه مادرش فوت شده خدا اینقدر سفارش کرده نسبت به بچه هایی که پدرمادرشونو در کودکی از دست دادن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نتونستم همه تاپیکت و بخونم خیلی گریم گرفت و دلم شکست

خدا بهت صبر بده تا همینجاییم که خوندم کاملا حق رو بهت میدم

و فقط دلم میخواد خبر قبولیت و تو رشته ای که دوست داشتی و موفقیتت و ببینم

دختر با اراده و مهربون و خیلی قوی هستی

مطمعنم مامانت حواسش بهت هست و از اسمونا نگاهت میکنه

هیچوقت کم نیار قرار نیست زندگی همیشه روی بدش و نشون بده لیاقتت خیلی بیشتر از ایناس 

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

تنها ترسم از مرگ همینه....دخترم بعد از من....بمیرم برای دلت وقتی عادت ماهانه شدی کسی نداشتی بهش بگی دلدردی وقتی دلت میگرفت شونه کسی نبود باهاش درد و دل کنی و سر بذاری وقتی یچیزی دلت میکشید کسی نازتو نکشید با غمت غم نخورد و با شادیت شاد نشد....خدا رحمت کنه نازنین مادرتو....الهی خدا به جبران همه سختی هایی که کشیدی اینده ای برات رقم بزنه که سرتاسر شادی و عشق و خوشبختی باشه....الهی سبز بمونی دخترم❤️❤️🫂🫂

فداتشماون خوب میکنه ب خدا بهترین کارو میکنهمن از روز اول اروم بودم که الان این وضعمه

نه اونم دائم با همه تو جنگ و دعواست

با پدرم رابطش شکرابه

فردا زن بابا بیاد جشمشم دربیاره بابام حقو بهش نمیده چون خودش دختر شریه

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

بیشتر ببینید
بابات خیلی خوب گفت دمش گرمم😂😂🔥❤️

اره واقعا خیلی غر میزنه همش

بهش میگه از الان غر میزنی فردا پیر شی چی میشی

😂💗💗💗💗 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
خود داداشم کم اذیتم نمیکنهمیاد میشینه بالا سرم تو اتاق هی سر و صدا میکنه وسایلمو بهم میریزهزورت نمیر ...

اینکه سر داداشت خالی میکنی تحقیر آمیز نیست؟

اونم مث تو‌بچه این خونه اس و هیچ تقصیری تو شرایطی که بوجود اومده نداره. تازه تو عاقلی و ۱۸ سالته و اینکه دختری 

دخترا پخته از پسرا هستن

اون بچه اس ۹ سالشه یه پسر ۹ ساله هیچ‌وقت عقلش اندازه یه دختر ۹ ساله کار نمیکنه.

نکن 

ضعیف کشی نکن 

حق داری از نامادریت دلخور باشی ولی بدترین کاره سر اون بچه خالی کنی

نه اونم دائم با همه تو جنگ و دعواستبا پدرم رابطش شکرابهفردا زن بابا بیاد جشمشم دربیاره بابام حقو بهش ...

ای بابا چ بد 🥺🥺🥺 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
اینکه سر داداشت خالی میکنی تحقیر آمیز نیست؟اونم مث تو‌بچه این خونه اس و هیچ تقصیری تو شرایطی که بوجو ...

من دلخوری مامانشو سرش خالی نکردم 

دلخوریم از خودشو سرش خالی کردم 

اون حق نداره با من بد حرف بزنه وقتی نصف سنه منو داره !!!!!!!

ضعیف کشی نکردم بار اول بود زدم 

حقش بود کم اذیتم نکرده سر اذیتای همین داداشم کلی از درسام عقب موندم

میفهمه خوبم میفهمه مامانش درسش میده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
اونجایی که به داداشت گفتی پسرش...حس کردم ممکنه تقصیر توام باشه🙄

پسرشه خب

امروز به بابام گفتم پسرتو داری دیگه منو برا چیته

عصبی شد گفت دخترو پسر فرقی ندارن

ولی اونا زن و شوهرن اونم پسرشونه

واقعا اضافیم باید با مامانم منم میمردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
چرا مزاحمش بوده این دختر از اول بوده اون اومده زن باباش شدهحرفا میزنیدا

حرف حق زدی 

خنده داره انگاری ندیدن طرف بچه داره 

چشم هات رو باز می گردی با مردی که به قول خودت مزاحم داره ازدواج نمی کردی 

من دلخوری مامانشو سرش خالی نکردم دلخوریم از خودشو سرش خالی کردم اون حق نداره با من بد حرف بزنه وقتی ...

جواب حرف زدن حرف زدنه

جواب حرف زدن کتک زدن نیست 

خلاصه راه اشتباهی رفتی از من گفتن 

دوتا انتخاب داری 

از برادرت برادر بسازی یا دشمن .آدما توانمندی های زیادی دارن.