2777
2789

درخواست بدم؟؟؟؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرکار میرم 

واگذارش کردم ب خدا

زندگیمو نابود کرد 

بی رگ حرومی

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

دارم خفه میشم،دلم میخواد کلی حرف بزنم ،میترسم اشنا ببینه،خسته شدم از تعطیلی از عید متنفرم این روزا همش کش میاد تموم نمیشه ،عید من ۱۶اُمه من اونموقع جشن میگیرم🙂

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
بیشتر ببینید
کارای عجیب غریب و مسخره می‌کنه که حرص مارو در بیاره مثلا می‌ره میلیونی پول میریزه تو حلقوم خواهرای ع ...

واس منم همینطوریه

کارای رو مخ 

یا تفرقه انداختن بین ما 

ازینکه جواب همو با بدی بدیم یا همو تحقیر کنیم لذت میبره فکرشو کن

حالام ی چیز چرتی گف سریع منت گزاش ک اره فقط پولارو میبری

گفتم منت ماهی ی تومنارو میزاری 

Be brave!  And strong...

پدر من چند هفته پیش یه چیزی گفت خیلی ناراحت شدم اون لحظه احساس اضافه بودن کردم و از ته دل دعا کردم یه خواستگار خوب پیدا کنم ازدواج کنم برم 

همون فرداش خواستگار پیدا شد ولی همون بابام مخالف بود می‌گفت دخترم سنش کمه درس داره فلان بهمان 

یعنی پدرت وقتی عصبانی هستند یه چیزی میگن وگرنه همشون دخترشون رو دوست دارن

واس منم همینطوریهکارای رو مخ یا تفرقه انداختن بین ما ازینکه جواب همو با بدی بدیم یا همو تحقیر کنیم ل ...

چیکار کنیم راحت شیم من دیگه نمیکشم 

بخدا پوست لب برام نمونده😭

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
پدر من چند هفته پیش یه چیزی گفت خیلی ناراحت شدم اون لحظه احساس اضافه بودن کردم و از ته دل دعا کردم ی ...

عزیزم خیلی ناراحتم کردی با نصیحتت 

درواقع نمک ب زخمم پاشیدی 

خداروشکر ک بابای تو چیزی تو دلش نبوده 😘تنش سلامت

Be brave!  And strong...