2777
2789
عنوان

برای عروس خواهر شوهرم عیدی بردیم این مبلغ خوبه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 76 پست
مادرم واگذارشون کرد به خدا😅باز خوبه خواهرشوهرت خوب بوده واستون

آره خیلی برای همه فداکاری کرده از نظر مالی، تو عقد من نیم سکه داد ۱۳ سال پیش ،ما توعقد پسرش ربع دادیم چون واقعا سکه خیلی رفت بالا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم ترکم ولی همچین رسمی نداریم والا داشته باشیمم ۳تومن نمیدیم عیدیو چه به ۳تومن

عزیزم برای ما بده بستونه ،رفتیم خونه طرف این همه خوردیم چقدر می دادیم ،الان دیگه ۳ تومن پولی نیست

خود مادر شوهر هم طلا و دسته گل بزرگ و شیرینی و کلی لباس خریده بود، حالا ما خواستیم با کلاس بشه،وگرنه ...

برا منم شیرینی و میوه و لباس و برنج و روغن و اینارو آوردن

طلا نبود ک خب عیدای دیگ آوردن

ولی این حرکت پول دادنتونو خیلی خوشم اومد

برا عروس خیلی خاطره خوبی میمونه

خوب بوده..‌خواهرم تازگی برای عروس خواهرشوهرش که عقد هست ۲ تومن برد اونم البته شام و اینا ندادن قبل رمضان بردن فقط میوه شیرینی بوده پذیرایی شون....مادر اونم جا عیدی داده بوده

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
خوب بوده..‌خواهرم تازگی برای عروس خواهرشوهرش که عقد هست ۲ تومن برد اونم البته شام و اینا ندادن قبل ر ...

خب اینا شام نخورده ۲ تومن دادن ،خداییش وقتی شام خوردیم  باید دیگه  ۳ رو می دادیم

عه چه جالب ...زنجانی ها خوب عیدی می برن ..خانواده عروس فارس هستن ..وتو یکی از محله های خوب تهران ساک ...

خوش بخت باشن انشاءالله...آره خواهر منم عروس زنجانی هاس دیدیم رسم هاشون رو....البته ما خودمونم ترک هستیم ولی آذربایجان شرقی...ساکن تهران 😊 عروس خواهرشوهر خواهرم زنجانی هستن اما قم میشینن

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم