تو عقدن ،عیدی بردیم براش ،قرار بو نفری ۲ تومن بدیم بدون شیرینی ،خاله ها و دایی ها،مادر عروس افطار دعوت کرده بود و خیلی تدارک دیده بود چند مدل غذا ،حلیم و شله زرد وکتلت و کوکو سبزی و کباب و قیمه ..میوه و شیرینی چند مدل ...من به بقیه گفتم ۲ تومن کمه با این همه تدارک نفری ۳ تومن دادیم ،عروس هم رقصید شاباش دادیم،مادر عروس جاعیدی نفری یه روسری داد ،البته از این ارزونا،به نظرتون ۳ تومن خوب دادیم ،...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
خوب بوده..خواهرم تازگی برای عروس خواهرشوهرش که عقد هست ۲ تومن برد اونم البته شام و اینا ندادن قبل رمضان بردن فقط میوه شیرینی بوده پذیرایی شون....مادر اونم جا عیدی داده بوده
عه چه جالب ...زنجانی ها خوب عیدی می برن ..خانواده عروس فارس هستن ..وتو یکی از محله های خوب تهران ساک ...
خوش بخت باشن انشاءالله...آره خواهر منم عروس زنجانی هاس دیدیم رسم هاشون رو....البته ما خودمونم ترک هستیم ولی آذربایجان شرقی...ساکن تهران 😊 عروس خواهرشوهر خواهرم زنجانی هستن اما قم میشینن