2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی من خوابم میاد داستان کامل گذاشتی بگو بیام بخونم

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
اره تا حالا تو نی نی سایت ندیده بودم بگن چای مادر شوهرم رو خنک میکنم 😂😂

بدبخت عروس

هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚   دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.

وقتی خونه میگیرن اوضاع خوب میشه و از فقیری درمیان و مادرشوهرش همش نفرینش میکرد مبارکتون نباشه ایشالل ...

🤯🤯

هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚   دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.

به شعور مخاطب توهین نکن هر پنج دقیقه دو خط میندازی میری 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

خلاصه .....عروسه ساکن ی خونه میشن جاری خاهر شوهر میان بزور میبرنش خونع عروسه ک رسیدنی خونه عروس ی تف گنده میندازه تو صورت عروس ک میگه ايشالله ک مبارکتون نباشه و عروسه هیچی نمگه تاحالا نگفته بوده

🌳🌷☘️🌿🌷🌳
خلاصه .....عروسه ساکن ی خونه میشن جاری خاهر شوهر میان بزور میبرنش خونع عروسه ک رسیدنی خونه عروس ی تف ...

تفش خیلی گنده بود؟

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.