2777
2789

اگه بینی نسبتاً پهنی دارین مخصوصاً اگه بینی‌تون گوشتیه، موقع انتخاب دکتر حتما به این مورد توجه کنید که آیا پره‌ها رو باز می‌کنه یا نه. بعضی دکترها روش جراحی‌شون جوریه که پره‌ها رو باز نمی‌کنن و این باعث میشه بینی از نمای تمام‌رخ بازم پهن بنظر برسه و درصد تغییرات کم باشه. البته در صورت باز کردن پره‌ها احتمال نامتقارن شدن سوراخ‌های بینی بیشتر میشه و اگه سوراخ‌های بینی خیلی کوچیک بشن ممکنه تنفس هم مثل قبل راحت نباشه. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دماغم گوشتیه پهن نیست و سوراخ دماغم خیلی کوچیکهولی سر دماغم گرده و گوشتیه و موقع خندیدن دماغمم په ...

با عکس بهتر میشه گفت ولی بطور کلی دماغ‌های گوشتی رو مخصوصا اگه پوست‌شون ضخیم باشه نمیشه خیلی از روبه‌رو جمع کرد. اگه مشکل تنفسی نداری، اگه نیم‌رخت مشکل نداره، اگه دماغت خیلی بزرگ نیست، بنظرم عمل نکن. 

درکل بینی گوشتی روعمل نکنن به نفع شونه چون تغییری نمیکنن که هیچ ممکنه بدترازقبل هم بشن

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

دماغ منم گوشتیه خیلی دوست دارم عمل کنم ولی پول ندارم 😔 🥺

خاهرم بینیش گوشتی بود عمل کرد پیش بهترین دکتر الان کجه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست