2777
2789

امروز ظهر چشمامو بستم داشتم خواب میرفتم یهو حس کردم از تنم جدا شدم دارم میرم بالا هر چی دستو پا میزدم نمیشد هرچی میخاستم یکی صدا کنم صدام در نمیومد کم کم ااز پایین سیاه شدم نمیتونم یهو چم شد حس کنم افتادم پایین چشامو باز کردم سرمم داشت گیج میرفت لطفا گزارش نزنین الکی مرض ندارم بگم که لطفا نظرتون رو بگین ؟؟ خوابم نمیدیم قشنگ حس میکردم تو بیداری بود

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم یه بار اینطوری شدم

دراز کشیدم که بخوابم .پسرم مدرسه بود

بعد تلفن خونه زنگ میزد من نمیتونستم بلند شم هر کاری میکردم نمیشد انگار چسبیده بودم زمین .یه نوری هم از بالا افتاده بود روم

حس میکردم دارم میمیرم.بعد تو همون حالت التماس خدا رو میکردم میگفتم به بچم رحم کن اون تو مدرسه منتظرمه که برم دنبالش

همین الان از تعریفش گریم گرفت

منم یه بار اینطوری شدمدراز کشیدم که بخوابم .پسرم مدرسه بودبعد تلفن خونه زنگ میزد من نمیتونستم بلند ش ...

ارهههه من دقیقا همینجوری شدم میخاستم تکون بخورم اصلااا نمیشد انگار چسبیده بودم به زمین ن میتونستم حرف بزنم ن حتی دستامو تکون بخورم من ی لحظه حس کردم روحم از تنم جدا شد تو میدونی از چیه عزیزم

بختکه بابا

من هر هفته همینم😂

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌             میشه برای ازدواجم یه الهی به رقیه بگید برام ؟ 😗 اگه گفتید لایکم کنید براتون صلوات بفرستم

تو چ موقعیتی؟

خواب ظهر بود. اومدم نیم ساعت بخوابم بعد بلند شم درس بخونم. یکهو سبک شدم رفتم بالا ولی چتد ثانیه بیشتر طول نکشید از قفسه سینه داخل بدن شدم گیج بودم و مغزم انگار یخ زده بود و احساس کمی درد تو قفسه ی سینه داشتم.

بختکه دیگه

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید