2777
2789
عنوان

خوش ب حال کسایی ک خواهر دارن دلم خواهرمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 80 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوست خوب هرگز جای خواهر رو نمیگیره من به چشم دیدم

من دارم 

خواهرم ازم متنفره، بارها گفته و ثابت کرده، کلااز همه مون بدش میاد، از کل خانواده..... معتقده ما همه بَدیم و اون خوبه

اما بجاش یه رفیق دارم که 20 سال بیشتره همدم و همرازم بوده 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خیانت و نامردی ندیدی که حسرت به دل موندی 😂حق داری 

از همین تریبون میگم گاهی تحربه نکردن بیشتر به نفع ادمه

مولا در نظر بگیر ۵۰ درصد احتمال داشت گند بزنه به زندگیت

ریسک داشتنشو میپذیرفتی؟

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
منم خواهر ندارم یه زمانی خیلی دغدغم بود و بابتش حسرت میخوردمولی الان خیلی برام مهم نیستعوضش دوستای خ ...

خوش ب حالت من همون دوست هم ندارم

کاربرقدیمی رستا کوچولوام هستم..... ی قناد موفق💖💪عاشق دنت 🥺

خیانت و نامردی ندیدی که حسرت به دل موندی 😂حق داری از همین تریبون میگم گاهی تحربه نکردن بیشتر به نفع ...

وااقعا 

من بعد از ازدواجم حسرت اینو دارم یبار با خیال راحت برم خونه مامانم😢 همه خوشیارو به آدم زهر میکنه😢

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خیانت و نامردی ندیدی که حسرت به دل موندی 😂حق داری از همین تریبون میگم گاهی تحربه نکردن بیشتر به نفع ...

چ گندی مثلاً؟ 

میتونست همدم تنهایی هام باشه محرم رازم باشه

کاربرقدیمی رستا کوچولوام هستم..... ی قناد موفق💖💪عاشق دنت 🥺