2777
2789
عنوان

خوش ب حال کسایی ک خواهر دارن دلم خواهرمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 80 پست
والا منم یک خواهر دارم، از روزی که عروس شد کلا صدش رو برای خانواده شوهر گذاشت، ما هم شدیم دشمن درجه ...

ای بابا چرا 

مگه میشه اخه 

کاربرقدیمی رستا کوچولوام هستم..... ی قناد موفق💖💪عاشق دنت 🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا اینکه ادم همیشه رو مود حس همدلی نیست دوما گاها همونا باعث دعوا و تنش توی زندگیت میشن سوما گاها ...

اره ولی بعضی موقع ها بدجور نبودش حس میشه 

کاربرقدیمی رستا کوچولوام هستم..... ی قناد موفق💖💪عاشق دنت 🥺

سخته تک فرزندی؟

بعضی وقتا جای خالی آبجی و داداش حس میشه بیشتر وقتایی که کسی نیست باهاش دردو دل کنی یا چیزای دیگه 

بستگی داره اگه بچه ای تک فرزند باشه مامانش باید به روز باشه چون بتونه جای آبجی و داداششو تقریبا البته پر کنه و درکش کنه تو جامعه الان و باهاش مثل دوست باشه و با حوصله و گوش شنوای حرفاش باشه درکل اگه مامان خیلی خوبی باشه بنظر خودم تا جایی میتونه پر کنه تنهاییشو کمتر احساس کنه 

مثل مامان خودم خداروشکر 🥰 من کمتر احساس کردم 

بیشتر مشکل منزوی بودنشه که شاید پیش بیاد تو جامعه باشه بهتره 

بازم نظر شخصیمه🤷🏼‍♀️

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

بیشتر ببینید
بعضی وقتا جای خالی آبجی و داداش حس میشه بیشتر وقتایی که کسی نیست باهاش دردو دل کنی یا چیزای دیگه بست ...

من که دارم نتونستم درد و دل کنم

اگرم کرد قبلا ها زخم زبون زدن🥲

دلم شکسته ازشون