2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نمیدونم چطو؟چن روز دیگ معلوم‌میشه سونو دارم

حس کردم دختره..

انشاءالله هر چ ک هس سالم باشه

بهم بگو جوابش امد🤭

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                                                   ۱۱/۷🖤🥀

به خودت میایی ولی به سختیخودت جدا میشی

وای امیدوارم درست باشه 🥺

حدودا کی جدا میشم ؟

اون اصلا حسی نداشت ن ؟

گفت می‌خواد دیدار داشته باشه ، کی دیدار داریم ؟ تو دیدار هم ازم خوشش میاد ؟ از چیم ؟

راس میگه بیا همینجا بگو بچت چیه هم تو هم لستارتر 😁

اره😅

کوردم:)                                                                ی دختر مغرورجذاب هسدم🤭😌                                                                   ۱۱/۷🖤🥀

حس کردم دختره..انشاءالله هر چ ک هس سالم باشهبهم بگو جوابش امد🤭

باش عزیزدل  همه بهم میگن حسگون دختره تودوروبریام

ولی سونو انتی بهم گفت پسره 

چن روز دیگه سونو تعیین جنسیت میرم معلوم میشع

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

باش عزیزدل همه بهم میگن حسگون دختره تودوروبریامولی سونو انتی بهم گفت پسره چن روز دیگه سونو تعیین جن ...

اها باشه عزیزم 

🤍🫂

وای امیدوارم درست باشه 🥺حدودا کی جدا میشم ؟اون اصلا حسی نداشت ن ؟گفت می‌خواد دیدار داشته باشه ، کی ...

اره میری میبینیش رابطتتون جدی تر میشه بعد جدا میشید

برا اون فعلا جدی نیست ممکنه بعدا جری هم بشه براش

راس میگه بیا همینجا بگو بچت چیه هم تو هم لستارتر 😁

همه بهم میگن حسمون دختره تودوروبریام

ولی سونو انتی بهم گفت پسره 

چن روز دیگه سونو تعیین جنسیت میرم معلوم میشع

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اره میری میبینیش رابطتتون جدی تر میشه بعد جدا میشیدبرا اون فعلا جدی نیست ممکنه بعدا جری هم بشه براش

امیدوارم جدی بشه براش بعد خودم کات کنم 😂🤣

کی میبینمش بنظرت ؟حدودی 

ولی جدایی بنظرت حدودی ؟

این آخری بود 😂ببخشید اذیتت کردم ،ممنون از کمکت 🤍