2777
2789
عنوان

خوش ب حال کسایی ک خواهر دارن دلم خواهرمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 80 پست
من دارم خواهرم ازم متنفره، بارها گفته و ثابت کرده، کلااز همه مون بدش میاد، از کل خانواده..... معتقده ...

پس اینجا یه چی ی هم مطرح  میشه..ذات ! 

ذات دوستت خوب بوده ، وگرنه ما یه دوست داشتیم خیییلی باهم صمیمی بودیم بدون اطلاع هم آب نمیخوردیم حتی چندماه پیش هم تنها زندگی کردیم 

ولی بخاطر یه پسر مارو فروخت 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخته این بدی رو در حقش نکن

من برادر دارم که ده سال کوچیک تره

خواهر برادرم باید همسن و سالت باشن که احساس تنهایی نکنی

که اگه یه بار دعوا کردی یه بارم باهاش حرف بزنی

ولی این کوچیکه فقط اذیت داره

😔😔😔😔

غمت نباشه عزیزم 

میتونم بپرسم ازتون؛تک فرزندی بعد ازدواج بیشتر احساس میشه؟

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

بیشتر ببینید
غمت نباشه عزیزم میتونم بپرسم ازتون؛تک فرزندی بعد ازدواج بیشتر احساس میشه؟

از اولش هم احساس میشه اما خب بعد ازدواج خیییلی بیشتر 

کاربرقدیمی رستا کوچولوام هستم..... ی قناد موفق💖💪عاشق دنت 🥺

واسه من که به دردم نخوردن تا حالا

از اول تا الان تنها بودم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید

من دارم قبلا مستاجر بود باهم خوب بودیم از وقتی رفت ساختمون بابام اینا رفتارش کلا عوض شد 

بهم گفت دخترت شلوغه منم خونم وسایلام نو هست نیا خونم 

بعد دوباره کارش افتاد گفت شوخی کردم بیا دوباره خواستم برم هردفعه میپیچوند چندین بار تو سخت ترین شرایط تنهام گذاشت دفعه آخری که رفتم صدام کرد رفتم بالا (رفته بودم خونه بابام اونم خونش طبقه بالای خونه بابامه) کلی کار ریخته بود توقع کمک داشت سرش ولش کردم اومدم 

من جهازم رو چیدم دخترش ۳ سالش بود اومد جیش کرد رو فرشی که دوروز بود باز کرده بودم هیچی نگفتم خونه خریدم باهاش همسایه شدم دختراش هرروز خونه من بودن از اونور زنداداشم از حرصش بچه هاشو میفرستاد رسماً خونم شده بود مهدکودک اونموقع خودم بچه نداشتم 

شوهرم باهام دعوا می‌کرد میکفت میام خونه چرا اینهمه بچه هست آرامش ندارم میگفتم عیبی نداره بچه ان 

اما الان هیچکدوم به بچه من محل نمیدن دخترم تنهای تنهاست 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید
نمیشد؟؟؟

اولا اینکه ادم همیشه رو مود حس همدلی نیست 

دوما گاها همونا باعث دعوا و تنش توی زندگیت میشن 

سوما گاها نیاز به همدلی نداری و میخوای تنها باشی و اگه اون بیاد سمتت دعواتون میشه 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

خواهر دلسوز چرا، اما نه خواهری که خودت مدام ب فکرش باشی و هروقت حالش خراب بود هی ازش پرس و جو کنی و حالشو خوب کنی

اما وقتی که حال خودت خرابه یبار نپرسه چت شده🤦🏻‍♀️مهمم نیس براش