2777
2789
عنوان

خوش ب حال کسایی ک خواهر دارن دلم خواهرمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 80 پست
ازدواج کردم ۲ تا بچه دارم حس تنهایی میکنم شدیدهمش میبینم کسایی ک خواهر دارن همه جا باهم میرن و میان ...

دقیقا ، از وقتی یادمه حسرت میخورم 

معتقدم این دنیا یه خواهر بهم بدهکاره 

یا خدا حتما یه جوری کمبود خواهر رو جبران می‌کنه 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج کردم ۲ تا بچه دارم حس تنهایی میکنم شدیدهمش میبینم کسایی ک خواهر دارن همه جا باهم میرن و میان ...

هم خواهر و برادر خوب داریم هم بد

من الان دو تا خواهر دارم ، واقعا همدم من هستم 

همسراشونم مثل برادر تو کارام کمکم میکنن

خدا بچه هات و نگه داره

دقیقا ، از وقتی یادمه حسرت میخورم معتقدم این دنیا یه خواهر بهم بدهکاره یا خدا حتما یه جوری کمبود خوا ...

ب نظرم هیچ جوره جبران نمیشه که 

دوست خوبی هم ندارم ک جای خواهرم باشه 😔

کاربرقدیمی رستا کوچولوام هستم..... ی قناد موفق💖💪عاشق دنت 🥺

خیلی سخته این بدی رو در حقش نکن

مجبورم شوهر خوبی ندارم

شرایط جسمی و حمایت مادر و شوهر و اینا هم ندارم

همون یدونه هم دست تنها بزرگ کردم نه مامان داشتم

خواهرامم بدرد نخور

هم خواهر و برادر خوب داریم هم بدمن الان دو تا خواهر دارم ، واقعا همدم من هستم همسراشونم مثل برادر تو ...

خدا واسه هم نگهتون داره عزیزم 

ول کن باید غصه ی اونارم باتموم وجودت بکشی . م

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ب نظرم هیچ جوره جبران نمیشه که دوست خوبی هم ندارم ک جای خواهرم باشه 😔

دوست خوب هرگز جای خواهر رو نمیگیره 

من به چشم دیدم 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
مجبورم شوهر خوبی ندارمشرایط جسمی و حمایت مادر و شوهر و اینا هم ندارمهمون یدونه هم دست تنها بزرگ کردم ...

هعیییی 

ایشالله رو ب راه میشه 

منم ندارم اما برام مهم نیست دیگه یه زمانی خیلی عجیب غصه شو می خوردم.

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن//تو همانی که دلم بوده در آرزوی او👶🏻👣

ی خواهر خوب و دلسوز

رفیق نداری؟! 

من یه رفیق 20 و چند ساله دارم، جای خواهرمو برام پر کرده😍😍 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید