2777
2789
عنوان

خوش ب حال کسایی ک خواهر دارن دلم خواهرمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 80 پست
ازدواج کردم ۲ تا بچه دارم حس تنهایی میکنم شدیدهمش میبینم کسایی ک خواهر دارن همه جا باهم میرن و میان ...

دقیقا ، از وقتی یادمه حسرت میخورم 

معتقدم این دنیا یه خواهر بهم بدهکاره 

یا خدا حتما یه جوری کمبود خواهر رو جبران می‌کنه 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ازدواج کردم ۲ تا بچه دارم حس تنهایی میکنم شدیدهمش میبینم کسایی ک خواهر دارن همه جا باهم میرن و میان ...

هم خواهر و برادر خوب داریم هم بد

من الان دو تا خواهر دارم ، واقعا همدم من هستم 

همسراشونم مثل برادر تو کارام کمکم میکنن

خدا بچه هات و نگه داره

دقیقا ، از وقتی یادمه حسرت میخورم معتقدم این دنیا یه خواهر بهم بدهکاره یا خدا حتما یه جوری کمبود خوا ...

ب نظرم هیچ جوره جبران نمیشه که 

دوست خوبی هم ندارم ک جای خواهرم باشه 😔

کاربرقدیمی رستا کوچولوام هستم..... ی قناد موفق💖💪عاشق دنت 🥺

خیلی سخته این بدی رو در حقش نکن

مجبورم شوهر خوبی ندارم

شرایط جسمی و حمایت مادر و شوهر و اینا هم ندارم

همون یدونه هم دست تنها بزرگ کردم نه مامان داشتم

خواهرامم بدرد نخور

هم خواهر و برادر خوب داریم هم بدمن الان دو تا خواهر دارم ، واقعا همدم من هستم همسراشونم مثل برادر تو ...

خدا واسه هم نگهتون داره عزیزم 

ول کن باید غصه ی اونارم باتموم وجودت بکشی . م

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ب نظرم هیچ جوره جبران نمیشه که دوست خوبی هم ندارم ک جای خواهرم باشه 😔

دوست خوب هرگز جای خواهر رو نمیگیره 

من به چشم دیدم 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
مجبورم شوهر خوبی ندارمشرایط جسمی و حمایت مادر و شوهر و اینا هم ندارمهمون یدونه هم دست تنها بزرگ کردم ...

هعیییی 

ایشالله رو ب راه میشه 

ی خواهر خوب و دلسوز

رفیق نداری؟! 

من یه رفیق 20 و چند ساله دارم، جای خواهرمو برام پر کرده😍😍 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید