2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61252 بازدید | 957 پست
واقعا خواستگاری و بیرون رفتن برا مشخص شدن همین مسائله انشاالله که حل بشه مشکلتون

ممنونم .خوب من از اول همه حرفامو زدم .گفتم من اینجورم .عادت ندارم برم بیرون اجازه بگیرم .چون پدرم بسیار زن دوست و طرفدار حقوق زنان بود .هیچ وقت یادم نمیاد مادرم بخاطر خرج کردن پول یا رفتن به جایی ازشون اجازه ای گرفته باشه .اون گفت باشه ن بابا مگه اسیر میبرم .به هر حال ما زن و شوهریم برده هم نیستیم ..

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

دقیقا حالا من خدا شاهده حجابم در عرف جامعه قبوله ..ولی اصلا نمیتونم قبول کنم کسی حرف زور بهم بگه ... ...

خدارو نمیخواد قسم بخوری هر کاری کنید  یچیزی پیدا میکنن گیر بدن که اب خوش ازگلوی زن‌پایین نره مریضن دقت کنید از عمد اذیت میکنن همش از قصد وبرای اذیت کردن زن هست 

چقدر ساده ایید بعضی از شما زنها سیاستهای کثیف مردا رو نمیشناسید 

مردا خیلی خیلی حسودن یسریشون که از حسادت به خوشحالی و راحتی زنها ممکنه سکته کنن بمیرن از حسادت 

ساده و احساساتی نباشیییید 

مردا خیلی موذی وحسودن بیشتر از زنها و ولی موذیانه رفتار‌میکنن 

مردا خیلی بیشتر از زنها حسودن در همه چیز فقط پنهان میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارو نمیخواد قسم بخوری هر کاری کنید یچیزی پیدا میکنن گیر بدن که اب خوش ازگلوی زن‌پایین نره مریضن د ...

حالا کاش این پنهون کنه این حسادت رو علنا میگه من به تو حسودی میکنم تو جوونی زیبایی .بخاطر اختلاف سنی بیشتر شد این حسادت 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

ممنونم .خوب من از اول همه حرفامو زدم .گفتم من اینجورم .عادت ندارم برم بیرون اجازه بگیرم .چون پدرم بس ...

واقعا که دروغ گفتن ت واین روزا مشکل ساز میشه اینا رو که بهش میگی چی میگه اونوقت؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید
حالا کاش این پنهون کنه این حسادت رو علنا میگه من به تو حسودی میکنم تو جوونی زیبایی .بخاطر اختلاف سنی ...

مردا خیلی حسودتر از زنها هستن برای همین جنگ بپا میکنن چپاول میکنن کشت و کشتار راه میندازن ،کلاه برادری میکنن ،دزدی کلان میکنن، زنها یا پدر زنهارو میتیغن ، خلاف میکنن ،جنایت میکنن ،زمین خواری میکنن، تجاوز میکنن چون بشدت حسودن و همچیو حق خودشون میدونن خودخواه وخودشیفته ان مخصوصا نسبت به زن طلبکار و متوقع 

نباید ساده باشید 

حالا کاش این پنهون کنه این حسادت رو علنا میگه من به تو حسودی میکنم تو جوونی زیبایی .بخاطر اختلاف سنی ...

مرد هر چی حسادت کنه بیشتر اذیت میکنه موذیانه زنو حرص میده که زن همیشه مریض و افسرده باشه حسودن حسود 

بیخود به چیزی گیر میدن که زن نتونه زندگی کنه ارامش زنو میگیرن

بخدا_مثلا ۱۱شب برم‌بیرون فقط میگه مواظب خودت باش انقدرحرص میخورم اصلا کاری بهم نداره کجامیرم چکارمیک ...

مثل شوهر من

حسرت ب دلم موند یکم نگران بشه 

ولی همه اش میگه من از تو خیالم راحته و.

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

مردایی که به زنهاشون شک دارن، خودشون دارن یه غلطی میکنن، خودشون با یه سری زن و دختری در ارتباطن میگن لابد زن خودمم اینجوریه دیگه حتما با مردای دیگه در ارتباطه چون خودشون دارن یه گ و هی میخورن با زنها ته دلشون نگرانن زنشونم حتما پاشو داره کج میزاره

یا انقدر دوستای عوضی اطرافشون هست که بدبین شدن

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

بیشتر ببینید
من تازه ازدواج کرده بودم خواستگار سابقم دوبار اومد محل کارم شوهرم دید خیلی عصبانی شد . گفتم مگه به م ...

من خواستگارسابقم فامیلمه شوهرم مث شوهر شما اصلا واکنش نشون نداد ازاول ....همیشه طرفومیبینم سلام علیک داریم شوهرمم کاملا عادیه و بهم اعتماد داره

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
حالا من که شوهرم اینجوری نیس ولی تا دیروز میگفتین پول ندارین بچه نیارین،الآن شد شوهر شکاک دارین بچه ...

این پست شما 139 لایک خورده یعنی اینقدر زیاد با نظر شما موافقن که اگه فقر بود بچه بیارید یه جوری بزرگ میشه فوق فوقش با حسرت اگه شوهر شکاک دارید بچه بیارید بالاخره بزرگ میشه فوق فوق با عقده های روانی و با کتک فهمیدم دلم نباید برای کسی بسوزه خلایق هرچه لایق

البته که بعضی مردا واقعا بیمارنمن یه همکار داشتم سفید و خوش قد وبالا بود طفلکی حسرت پوشیدن لباس قرمز ...

وا عزیزم قرمز تو بیرون برای چی باید بپوشه واقعا فک نمیکنی زشته شوهر که حق داشته والا اصلا خیلی هم زایس

جالب اینجاست موردهایی داشتیم خود طرف هزار غلطی کرده، کثافتکاری و خیانت کرده بعد تنها بخاطر اینکه به زنش چون شک داشته زنشو کشته، خفه کرده، آتیش زده، حتی سر بریده.

جالبتر اینکهطبق قانون قشنگ کشورمون که همیشه گفته شده به زنها زیاد بها و ارزش داده شده درصورتی که شوهری زنش را عمدا بکشد و اولیای دم زن، پولی برای پرداخت فاضل دیه نداشته باشند و شوهر بلاتکلیف در زندان باقی بماند قاتل میتواند به دادگاه صادر کننده حکم قصاص شکایت کند که من بلاتکلیف هستم یا قصاصم کنید یا رهایم کنید.

در این شرایط، قاضی صادر کننده حکم به اولیای دم ((یعنی خانواده زنی که کشته شده توسط شوهر)) مهلت معینی رو (فرضا چندماه) تعیین میکنند تا فاضل دیه رو به قاتل بپردازند و درصورتی که این پول فراهم نشود قاتل آزاد میشود.

همینطوری شیک و مجلسی میکشن به همین خوشگلی، به همین سادگی.

بعد اگر زن در حین زنای شوهر و طی عملیات، شوهرش رو ببینه حق نداره حتی اوفش کنه، زخمیش کنه مجازات میشه، بکشتش اعدام میشه.

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

بیشتر ببینید