چرا برام قابل درک نیست یه عده نوشتن ۱۵ ساله ازدواج کردم شوهرم شکاکه بد دله تنها نمیتونم پامو از خونه بیرون بذارم . چطوری میتونید با این ادم زندگی کنید ؟ اوکی مجبورید زندگی کنید بچه اوردنتون چیه ؟ چرا تو یه تاپیک دیدم به خانمی ک شوهرش شکاک بود گفتن بچه بیار درست میشه ! حالا اون بچه بدبخت دختر بود که روزگارش سیاهه . بابا ازدواج کردی اسمش تو شناسنامته زنشی چطوری در رو قفل میکنه و میره و تو هیچکاری نمیکنی ؟ مگه دوست دخترشی میترسه خیانت کنی ؟
بیا طلاقشون بدیم. امروز خواهرمو بردم خونشون خیلی دوره میگه ی زنگ ب شوهرت بزن گفتم ولش کن میگه همین؟ بهمون اعتماد دارن . البته گاهی هم بحث اعتماد نبس خیلیی از مردا ب معنای واقعی کلمه مریضن .
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
سلام🙂 شاید بی ربط باشهولی مهم ترین جمله ای ک بخواین ب ی دختر ۱۹ ساله بگید چیه؟
سلام
درس بخون
درست رشته و شغلت رو انتخاب کن
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
من شوهرم بزور و به یه بهانه تلاش میکنه منو از خونه بفرسته بیرون اما من خودم عاشق خونم و سختمه اما شده برم مهمونی با دوستام ساعت ۳ برگردم خونه شامم پخته باشه اماده برام اسنپم برام بگیره برگردم
فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
همسر سابق من این جور البته در رو قفل نمی کرد منم کوتاه نمیومدم من تو خونه ی همون مرد با تمام سختیا ر ...
آفرینننننن . حرف منم همینه . به اسم غیرت و دوست داشتن و این مزخرفات هویت یه زن رو ازش میدزدن . زن میشه یه عروسک خیمه شب بازی . یه زن مطبخی و خونگی که باید مطیع اوامر آقا باشه
الان ی مرده بهم درخواست داده مشخصه خونده پیامارو . فقط دنبال فرصتن .فک میکنن چون شوهر یکی آزلدش گذاشته زنشم هر غلطی میکنع😒😏
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚