چرا برام قابل درک نیست یه عده نوشتن ۱۵ ساله ازدواج کردم شوهرم شکاکه بد دله تنها نمیتونم پامو از خونه بیرون بذارم . چطوری میتونید با این ادم زندگی کنید ؟ اوکی مجبورید زندگی کنید بچه اوردنتون چیه ؟ چرا تو یه تاپیک دیدم به خانمی ک شوهرش شکاک بود گفتن بچه بیار درست میشه ! حالا اون بچه بدبخت دختر بود که روزگارش سیاهه . بابا ازدواج کردی اسمش تو شناسنامته زنشی چطوری در رو قفل میکنه و میره و تو هیچکاری نمیکنی ؟ مگه دوست دخترشی میترسه خیانت کنی ؟
چی بگم از جامعه مردم این کشور چانتظاری داری؟همینا اگ بگی من روسری نمیکنم میگن خراب اگ شوهرت با این مدلت مشکل نداشته باشه میگن بی غریت دقیقا همین جمله رو دیروز تاپیک زدن ک چ مردا بی غیریتن همه هم گفتن اره
من شوهرم شک نداره ولی حق تنها رفتن ب بالکن خونم رو هم ندارم حتی تو خونه هم روسری دارم:/۱۱ساله متاهلم و فقط ۲۶سالمه متاسفانه سبک زندگیه کل خاندان اینه مجبوریم بسازیم و بسوزیم باورت میشه بزرگترین حسرت زندگیم شده ی مانتو ۸۰سانتی با شلوار بگ بپوشم🥲🤣
مگه شوهراتون صاحب شما هستن ؟ ببخشید بلانسبت مگه حیوون خونگی هستید بندازن تو قعس نگهتون دارن ؟؟؟؟
متاسفانه خیلی ها از این شوهرا دارن. منم یک عدد دارم .همیشه هم بهش میگم برده نگرفتی. تازه جایی هم نمیرم.ولی خواهراش عالمو آدمو پامیزارن بهش میگم میگه اونا بمن ربطی ندارن.