2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61183 بازدید | 957 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا شوهر من یجوریه من کل دنیا تنها میرم با رفیقام چالوس میرم تهران میرم میام ،ولی ی کارایی هم می‌کنه که نمی‌دونم چرا 

مثلا از ی ماه قبل قرار‌ بود فردا 29 اسفند خونمون مبل شو بیاد امروز از خواب بیدار شد گفت زنگ بزن کنسل کن من نیستم چرا بیاد مرد 

اگه اعتماد داره چرا اینجوری کرد ؟

چی بگم از جامعه مردم این کشور چ‌انتظاری داری؟همینا اگ بگی من روسری نمیکنم میگن خراب اگ شوهرت با این مدلت مشکل نداشته باشه میگن بی غریت دقیقا همین جمله رو دیروز تاپیک زدن ک چ مردا بی غیریتن همه هم گفتن اره

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
والا شوهر من یجوریه من کل دنیا تنها میرم با رفیقام چالوس میرم تهران میرم میام ،ولی ی کارایی هم می‌کن ...

بنظرمن این بی اعتمادی نیست ..من خودمم دوس ندارم تنهاباشم ی مرد تنها تعمیر کاربیاد شاید مریض باشع طرف

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
بنظرمن این بی اعتمادی نیست ..من خودمم دوس ندارم تنهاباشم ی مرد تنها تعمیر کاربیاد شاید مریض باشع طرف

آخه جالب تنها نیستم هم پسرم هست هم خواهرم

خب یه ماه پیش من وقت گرفتم ،چرا امروز این رفتار و کرد 

واقعا همه ی برنامه های منو بهم زده نشستم نمی‌دونم چیکار کنم 

من شوهرم شک نداره ولی حق تنها رفتن ب بالکن خونم رو هم ندارم حتی تو خونه هم روسری دارم:/۱۱ساله متاهلم و فقط ۲۶سالمه متاسفانه سبک زندگیه کل خاندان اینه مجبوریم بسازیم و بسوزیم باورت میشه بزرگترین حسرت زندگیم شده ی مانتو ۸۰سانتی با شلوار بگ بپوشم🥲🤣

خودت رو ب قدرت مطلق خدا بسپار♡
مگه شوهراتون صاحب شما هستن ؟ ببخشید بلانسبت مگه حیوون خونگی هستید بندازن تو قعس نگهتون دارن ؟؟؟؟

متاسفانه خیلی ها از این شوهرا دارن. منم یک عدد دارم .همیشه هم بهش میگم برده نگرفتی. تازه جایی هم نمیرم.ولی خواهراش عالمو آدمو پامیزارن بهش میگم میگه اونا بمن ربطی ندارن.

همکار ما هم یه شوهر نخاله ی اینجوری داره

مردک باعث شد زنش سوار سرویس ما نشه خودش میبره میاره

هزینه ی سرویس اون افتاد گردن ما! 

خیال میکنه این و زنش از آسمون افتادن بقیه همه زناکارن! تهوع میگیرم وقتی هر دوشونو می بینم

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

من آزادی کامل دارم چه دوران مجردیم هر کاری دلم میخواست میکردم هرجا میرفتم کسی کاری باهام نداشت بعد از ازدواجم همینطور 

حجاب هم ندارم و مشکلی نیست و دقیقا این متنیو که نوشتی کاملا باهاش موافقم واقعا تعجب میکنم چطور تحمل میکنن

چی بگم از جامعه مردم این کشور چ‌انتظاری داری؟همینا اگ بگی من روسری نمیکنم میگن خراب اگ شوهرت با این ...

جامعه اینجوری نیست نی نی سایت پره از مذهبیای افراطی که از همه طلبکارن   شما یه سر برو اینستا و توییتر واقعیتو میبینی