چرا برام قابل درک نیست یه عده نوشتن ۱۵ ساله ازدواج کردم شوهرم شکاکه بد دله تنها نمیتونم پامو از خونه بیرون بذارم . چطوری میتونید با این ادم زندگی کنید ؟ اوکی مجبورید زندگی کنید بچه اوردنتون چیه ؟ چرا تو یه تاپیک دیدم به خانمی ک شوهرش شکاک بود گفتن بچه بیار درست میشه ! حالا اون بچه بدبخت دختر بود که روزگارش سیاهه . بابا ازدواج کردی اسمش تو شناسنامته زنشی چطوری در رو قفل میکنه و میره و تو هیچکاری نمیکنی ؟ مگه دوست دخترشی میترسه خیانت کنی ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضی خانمها هیچ شخصیتی برای خودشون خارج از زن یکی بودن قائل نیستند یعنی حاضرن تحقیر بشن فقط اسم یکی روشون باشه برای همینم شوهره هر جوری دلش بخواد باهاشون رفتار میکنه اینام لال میشن یا تهش خودشونو توجیح میکنن که دوستم داره روم حساسه!!!!!!!!!!!!
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
فقط اون قسمت حرفت که اسمم یا اسم مون تو شناسنامه طرف است پس حق شک کردن نداره یا خیانت نمیکنم
شما یه سر به دادگاه ها بزن چقدر خانم های متاهل و مردای متاهل خیانت میکنن
وفاداری ربطی به اسم داخل شناسنامه نداره
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم