2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61253 بازدید | 957 پست
الان توی یه تاپیکی یه خانم گفتن روسری خریدم شوهرم میگه باهاش خوشگل میشی اجازه نداری بیرون بپوشی توی ...

😢😢😢😢شوهر من سرشبی گفت اون شال کرمیه چون رنگش روشنه خیلی خوشگلتر میشه چهره ات عید همونو بپوش مشکی نپوش

حالا پستت رو دیدم متوجه شدم دوسم نداره😕😕

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اول کار همین رو به همسرم گفتم ک اگه زنی بخواد خطا کنه یه جوری این کارو میکنه به عقل جن هم نرسه . ...

آفرین من که معتقدم هرکس که شکاکه خودش دنبال بقیه هست و چشمش ناپاکه

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید
ببخشید بهت شک نداره بعد نمیذاره با مردای فامیل حرف بزنی حتی نگا کردنت رو کنترل میکنه ؟ شک کردن چه شک ...

خودش میگه بهت شک ندارم که خیانت کنی 

دلم نمیخواد مردا دورت باشن خوشم نمیاد 

فک‌میکنه من از چشم آسمون افتادم پایین و همه دنبال منن 

در حالیکه من خیلی معمولیم زیباییه خودمو دارم ولی نه اونقدی که همه دنبالم باشن 

فقط خیلی خوش خنده و خوش اخلاقم و فک‌میکنه همه مردا میخواند باهام صحبت کنن 

حسش درسته منم دست خودم نیست نمیتونم اخمو و جدی باشم 

خودم دیگه عادت کردم فقط واسه دل دخترم ناراحتم😔

حالا من که شوهرم اینجوری نیس ولی تا دیروز میگفتین پول ندارین بچه نیارین،الآن شد شوهر شکاک دارین بچه ...

وقتی شرایطشو ندارن بچه بیارن که اون بچه ام تو بی پولی و دایم دعوا کردن پدر و مادر دیوونه شه؟ 

اسی شوهرمن بهم شک نداره ولی نمیذاره چادر را کنار بذارم نمیذاره سرکار برم نمیذاره زیاد با اقایون فامی ...

شاید باورت نشه ولی اینا گوشه هایی از خصلت های فرد شکاکه!!!

😢😢😢😢شوهر من سرشبی گفت اون شال کرمیه چون رنگش روشنه خیلی خوشگلتر میشه چهره ات عید همونو بپوش مشکی ...

ای وای و صد وای بر این سبک زندگی 

فکر کنم همسرتون ازتون تنفر داره وگرنه اجازه نمی‌داد ذره ای زیبا باشیو 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
وای من آرزومه شوهرم یکم بهم گیر بده😆 یک بااااااررررر نشد سوال کنه کجا میری کی میای چرا دیر اومدی... ...

اینکه بری خونه مادرت یا جایی دعوت باشی بری بیای و بخواد زهرماری کنه باهات دعوت کنه و از هرچی مهمونی و حال خوب زده بشی خوبه؟

حالا داستانو ازاون طرف نگاه کنشما ازدواج کردین و دختری که قبلا شوهرت رفته خواستگاریش میاد محل کار شو ...

بله . چون بهش اعتماد دارم . خودشو بهم ثابت کرده . تاپیک های قبلیم هست میتونی بری بخونی . دختری ک شوهرم یه زمانی دوسش داشت و بهش خیانت کرده بود بعد طلاقش به شوهرم پیام داده بود منم افکار سمی مثل خوره روانم رو نابود کرده بود . درباره اش با شوهرم حرف زدم همه چی رو بهم گفت . بعد گفت ته دلت میترسی من بهت خیانت کنم ؟ دیدم نه . هیچ جوره نمیترسم . بیخیال شدم و دیگه بهش فکر نکردم با این ک چند بار از،راه های دیگه به شوهرم زنگ زده بود . شوهرمم دید نمیتونه کنترلش کنه به پدرش گفت اون حلش کرد 

ای وای و صد وای بر این سبک زندگی فکر کنم همسرتون ازتون تنفر داره وگرنه اجازه نمی‌داد ذره ای زیبا باش ...

حیف شدم رفت خواهر😕😕ببین دم عیدی چی شد

شایدبگی دیوونه ای احمقی ولی من ازبس شوهرم بهم‌اعتماد داره عذاب میکشم😂😂

با تمام وجودم درکت میکنم

سَر بر سَر و.....لَب بر لَب و......💋👄 آغووووش تو ای یار😘 رویایِ منِ عاشقِ دیوانهِ همین است😜❤

خب راست میگن دیگهچرا وقتی پول ندارین میاین ی بچه رو‌ بخاطر خودخواهیتون وارد دنیای فقر میکنید که‌کلی ...

والا من هم پولشو دارم هم همسر عالی و همراه،فقط خودشو(بچه) ندارم 

ولی زندگی دیگران به من ربطی نداره 

سرم تو زندگی خودمه

الان توی یه تاپیکی یه خانم گفتن روسری خریدم شوهرم میگه باهاش خوشگل میشی اجازه نداری بیرون بپوشی توی ...

آره منم بودم

داشتم با خودم فکر میکردم با کیا شدیم ۸۰میلیون 😅

به کسی بر نخوره 🤭