2777
2789
عنوان

خدا قسمت نکنه یکی بچه طلاق بشه خیلی سختههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 3543 بازدید | 166 پست
همونمادر هفت سال وظیفش بوده نگه داشته بچه رو؛ اونم با ماهی چس تومنی (۲ میلیون) که شوهرش نفقه میداده ...

@niniyar    

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

عزیزم نمیشه گفت فقط تقصیر مادرشه بچه از ده ماهگی پیش مادرش بودهالان نوبت پدرشهپدرشم اگ خیلی دلسوز بو ...

خب پس خودتون میگین نوبت پدرشه 

شوهرمنم شغلش سنگینه

منم هیچ وظیفه ای ندارم بمن یعنی ربطی نداره 

اگه این بچه تو درس افت کرد یا هر اتفاقی افتاد براش من مسئول نیستم عذاب وجدانیم ندارم

ننه باباش باید دلشون بسوزه دیوانم مگه واسه بچه مردم خودمو بزارم 

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب پس خودتون میگین نوبت پدرشه شوهرمنم شغلش سنگینهمنم هیچ وظیفه ای ندارم بمن یعنی ربطی نداره اگه این ...

عزیزم یجوری میگی سنگینه انگار اداره ممکلت به گردنشه، پرستاره دیگه! یعنی هر پرستاری بچه شو بندازه گردن این و اون که شغلش سنگینه؟باورم نمیشه!

عزیزم یجوری میگی سنگینه انگار اداره ممکلت به گردنشه، پرستاره دیگه! یعنی هر پرستاری بچه شو بندازه گرد ...

پدر شغلش سنگین باشه مادر باید حواسش باشه به بچه ول نکنه 

کسی مسئول بچه پس انداخته ی بقیه نیست

من میدونم شوهرم کارش سنگینه به خیلی از کارا نمیرسه پس اونجایی که شوهرم نمیتونه من صدمو میذارم واسه بچم اونجایی که میدونم بچه من از سرویس مدرسش جا مونده و باباش نیست من سریع میرم وقتی ببینم بچه م تو خونه دلش گرفته و خریدی داره و باباش نیست من میبرمش و خیلی از کارای دیگه که از جون و دل برای بچم انجام خواهم داد هیچ منتی هم ندارم بچه منم هست و ممنون باباشم هستم که واسه ما داره کار میکنه من خودم عین شیر سر زندگیم و بچهام وایمیستم.  

پدر شغلش سنگین باشه مادر باید حواسش باشه به بچه ول نکنه کسی مسئول بچه پس انداخته ی بقیه نیستمن میدون ...

فعلا که تا بوده مامانش بهش رسیده شوهرت پولی که به گدا میدن رو ماهانه داده فقط و هیچکاری طبق گفته های خودت نکرده براش🥲حالا ام اگه میخوای دو تاشون بالا سر بچه باشن خودتو از جمع خانوادگی شون بیرون کن بنظرم برا خودت میگیم

نمیدونم خودتو گول میزنی یا مارو:)

خوبه یه بار شوهرت طلاقت داده اینطوری حرف میزنی شیر..

بذا خدا شمارم لایق مادر بودن بدونه بعد پزشو بده عزیزم🤌

فعلا که تا بوده مامانش بهش رسیده شوهرت پولی که به گدا میدن رو ماهانه داده فقط و هیچکاری طبق گفته های ...

جمع خانوادگی🤣🤣🤣🤣

شوهرم الان اونو در کونشم نمیماله.  من وقتی وارد زندگی شوهرم شدم که پنج سال از طلاقش گذشته بود. هر چقدر قانون تعیین کرده شوهرم داده دم دستشم نبوده  بنابراین کاریم از دستش بر نمیومده

کسی منو طلاق نداده من طلاق گرفتم. 

والا همه چی اماده و محیاست شاید همین الان درست شده فعلا خبر ندارم🤣🤣

فعلا که تا بوده مامانش بهش رسیده شوهرت پولی که به گدا میدن رو ماهانه داده فقط و هیچکاری طبق گفته های ...

اون یه بچه ناخواسته بوده که شوهرمو گول زده گفته بریز قرص خوردم خیلی غلط اضافی کرد بدون اجازه همچین کاری کرد مگه بچه دار شدن فقط یک طرف باید راضی باشه شوهرم به هیچ وجه نمیخاستش بچه رو تا ماه دوم میگفته سقطش کن یه بچه ناخواسته که خودش درستش کرده با اراده خودش الانم حقشه هرچی بسرش بیاد

به نظر من بچه دار شدن گناهه چون ایندش معلوم نیست

بچه دار شدن خوبه 

بشرطی که زن از شوهرش و شوهر از زنش مطمئن باشه

کاش تاپیکت رو نمیدیدم خودم حالم خراب بود بدتر اعصابم به هم ریخت

الهی برای چی عزیزم 

اخی با تمام وجودم بچه رو درک میکنم چون خودمم بچع طلاقم

سخته کاش مادرش بفهمه من نمیتونم براش مادری کنم