2777
2789

خیلی  سخته آدم تو محیط خانواده و کنار پدر مادر بزرگ نشه

یادمه از مدرسه که میومدم بابام مشقامو میگفت خسته میشدم میرفتم بغل مادرم میخوابیدم یکم حوصلم سر میرفت با خواهرم بازی میکردم شبش میرفتیم بیرون

شبای تابستون همه رو بهارخواب میخوابیدم قبلش انقد هندونه و طالبی میخوردم که تا صبح بیست بار مادرمو برای دسشویی بیدار میکردم شبای زمستون همه دورهم چای میخوردیم میوه میخوردیم کلا روزای قشنگی بود و من هنوزم نعمت پدر مادر کنارهم رو دارم 

اما بچه ای که از یکسالگی پدر مادرش ازهم طلاق گرفتن بچه با مادر بزرگش بزرگ شده چه خاطره ای اخه میخواد تو ذهنش داشته باشه😢 

همسرم یه دختر داره از ازدواج قلبش الان هفت سالشه ده ماهه که بوده جدا شدن و این بچه رو مادربزرگ بزرگش کرده من مشکلی با اومدنش ندارم اما من خودمم بکشم نمیتونم جای مادرش باشم خاطره ها و اون کنار هح بودنا. الان سن حضانتش که با مادرش بوده تموم شده... مادرش وکیل گرفته برای تعیین تکلیف این بچه مثل توپ فوتبال شده زنه که. میگه کلا نمیخوامش.  مادربزرگش میگه بیان حضانتشو بدین بمن.  شوهرم میگه سه روز پیش ما چهار روز با اونا 

این بچه بدبخت مونده سرگردون. نه بعنوان اینکه فک کنید دارم اغراق میکنم ولی بقران دلم براش میسوزه. شوهرم میگه من همش شیفتم این بچه. نیاز به مادرم داره. من میخوام چیکارش کنم خب بیراه نمیگه

دیروز انقد عصبانی شدم گفتم لعنت به جفتتون که هنو مطمئن نبودین ازهم و بچه درست کردین.  

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

بچه منم بچه طلاقه هیچ درکی از احساس پدرانه نداره فکر میکنه همه باباها بچهاشون رو میزنن واذیت میکنن بیش از حد وابسته یه خودمه

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی براش ناراحت شدم 

من خدا را در قمقمه ای آب یافتم .در عطر کوچه باغ های کودکی؛در خلوص بعضی کتابها؛حتی نزد بی دینان؛اما تقریبا هیچ گاه وی را نزد کسانی که کارشان سخن گفتن از اوست .نیافته ام .....
بچه منم بچه طلاقه هیچ درکی از احساس پدرانه نداره فکر میکنه همه باباها بچهاشون رو میزنن واذیت میکنن ب ...

اخی خیلی سخته

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

خیلی براش ناراحت شدم

واقعا ناراحت کنندست

جالب اینجاست مادرش هررر روز یه داستان داره و یه حرف میزنه

ناراحت کننده اس واقعابزارید بره پیش مادر بزرگش تابزور مادرش بپذیرش ویلون هی اینور اونور

چی بگم بخدا

من دخالتی ندارم مادر پدرش تصمیم بگیرن بهتره. 

واقعا ناراحت کنندستجالب اینجاست مادرش هررر روز یه داستان داره و یه حرف میزنه

بچه خودش دوس داره با کدوم باشه؟بچه بزرگ کردن خیلی سخته 

من خدا را در قمقمه ای آب یافتم .در عطر کوچه باغ های کودکی؛در خلوص بعضی کتابها؛حتی نزد بی دینان؛اما تقریبا هیچ گاه وی را نزد کسانی که کارشان سخن گفتن از اوست .نیافته ام .....
چی بگم بخدامن دخالتی ندارم مادر پدرش تصمیم بگیرن بهتره.

تو بحث ودعوا بزرگ بشه بهتره بنظرت تا طلاق😕

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بیشتر ببینید
وقتی مادر حضانتو نمیخواد نیازی به وکیل گرفتن نیست چون حضانت با پدره اگه بی دلیل سرباز بزنه جرمه حقوق ...

وکیل گرفته ما دیروز رفتیم پیش وکیل 

با مادر بزرگش

خو بزارین پیش اون بمونه دادگاه الویتش مصلحت بچه هس مادر که نمیخواد پدرشم نمیخواد بزارن لااقل پیش مادربزرگش 

تو بحث ودعوا بزرگ بشه بهتره بنظرت تا طلاق😕

جفتش سخته

اما شرایط این بچه هم واقعا ناراحت کنندست هیچکس نمیخوادش