2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61253 بازدید | 957 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهم اعتماد داره ولی گاها تحت تاثیر محیط حرفای تو مخی میزنه...

البته دوست نداره تنها برم بیرون 😬

و بدون اجازه چون میگه این باعث احترام میشه خودشم اینجوری البته هرجا می‌ره با هرکی باشه بهم میگه با اینکه نمی پرسم

قلب من ♥️🥲🫰 sh_f

شایدبگی دیوونه ای احمقی ولی من ازبس شوهرم بهم‌اعتماد داره عذاب میکشم😂😂

منم😂😂😂

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:) فتح و فتوح من تویی، یارِ قدیم و اولین..سعیدم💍

من همسرم نیمی از سال ایران نیست هم فضا برای اون فراهمه هم برای من ولی تا امروز نه خیانت داشتیم نه ش ...

منم اول کار همین رو به همسرم گفتم ک اگه زنی بخواد خطا کنه یه جوری این کارو میکنه به عقل جن هم نرسه . جلو چشم شوهرشم میتونه خیانت کنه بدون این ک بفهمه 

حالا من که شوهرم اینجوری نیس ولی تا دیروز میگفتین پول ندارین بچه نیارین،الآن شد شوهر شکاک دارین بچه ...

خب راست میگن دیگه

چرا وقتی پول ندارین میاین ی بچه رو‌ بخاطر خودخواهیتون وارد دنیای فقر میکنید که‌کلی تو زندگیش حسرت بکشه

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:) فتح و فتوح من تویی، یارِ قدیم و اولین..سعیدم💍

من تازه ازدواج کرده بودم خواستگار سابقم دوبار اومد محل کارم شوهرم دید خیلی عصبانی شد . گفتم مگه به م ...

حالا داستانو ازاون طرف نگاه کن

شما ازدواج کردین و دختری که قبلا شوهرت رفته خواستگاریش میاد محل کار شوهرت و باهم دیداری دارن

اون موقع هم همینقدر با فرهنگ و شیک و مجلسی با همسرت برخورد می کنی؟ 

الان توی یه تاپیکی یه خانم گفتن روسری خریدم شوهرم میگه باهاش خوشگل میشی اجازه نداری بیرون بپوشی توی ...

ندیدم تاپیکو ولی این افراد روانشون مشکل داره دست خودشون نیست زندگی باهاشون بشدت سخته 

کاربر سه سال پیش 😒