2777
2789

حاضرید باهاش زندگی کنید؟ دلایل رو بنویسید شوهرم خیلی عصبیه سره کوچیک ترین چیزا هم. عصبی میشه میخواد منو بزنه ولی جدیدا از خودم دفاع میکنم و بی جواب نمیزارم ولی توی فکر جدایی هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ عنوان حتی شوخیش رو هم نمیتونم تحمل کنم ( نمیخام آبروی خودمو ببرم اما از بابام کتک میخوردم و نابود شدم سالهاست هنوز دردش همراهمه )

چنان روزی رسان روزی رساند که عقل اندر پیش حیران بماند 

به هیچ عنوان حتی شوخیش رو هم نمیتونم تحمل کنم ( نمیخام آبروی خودمو ببرم اما از بابام کتک میخوردم و ن ...

چقدر مجبوریم آبروداری کنیم و دم نزنیم

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید

دقیقا از اینکه بخوام جدا بشم و بهم بگن چطور یکساله ازدواج کرده نتونست جدا شد و حرفای مردم ولی دیشب به شوهرم گفتم خدا خیرت نده که اومدی منو گرفتی و خوشبختم نکردی

بابتش میرم تراپی اما حس میکنم هیچ وقت دردش یادم نمیره

هر موقع یادم میوفتع اشک تو چشمام حمع میشه :)))

چنان روزی رسان روزی رساند که عقل اندر پیش حیران بماند