2777
2789
عنوان

رفتم میکاپ صورتم 1300 دادم نامزدی همشون بچه بودن چون عروس بچه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 62 پست
همیشه هر وقت خواستی بری آرایشگاه چند روز قبلش برو ببین چطوری کار می‌کنه و نمونه کاراش چطوره یه آرایش ...

دم عیده نوبتا همه پر فقط این بهم نوبیت داد خیرسرش وی ای پی بودم

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش    

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تف به من

وا چرا اینطوری میگی دلیل حرص و جوشت چیه؟

یه مجلس بود رفت دیگه تموم شده می‌تونی برگردی تغییرش بدی؟ نه پس بیخیال شو چون چیزی نبوده که برگرده 

خواهرانم اول بخونید چی نوشتیم بعد جواب بدید 😬 نه اینکه آدم بخورید ترو خدا          

وا چرا اینطوری میگی دلیل حرص و جوشت چیه؟یه مجلس بود رفت دیگه تموم شده می‌تونی برگردی تغییرش بدی؟ نه ...

اخه جای من نیستی اینهمه خودتو درست کنی مراسم کسل کننده باشه خوش نگذره بهت ارایشتم کرمش بماسه

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش    

15

خاک تو سرشون

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
دم عیده نوبتا همه پر فقط این بهم نوبیت داد خیرسرش وی ای پی بودم

نتیجه اخلاقی وی ای پی دم عید میشه خرابی 

خواهرانم اول بخونید چی نوشتیم بعد جواب بدید 😬 نه اینکه آدم بخورید ترو خدا          

یباراین اتفاق برامن افتادنامزدی پسرخالم بودانقدبه خودم رسیدم رفتیم دیدیم وای دختره ۱۳سالشه🤕🤕🤕🤕😱😱😱هنوزحتی اندامش کامل نشده بودبعدچنتادختربچه که هنوز حتی م ی م ی نداشتن همکلاسیاش بودن داشتن همش اون وسط می رقصیدن عروس چه خوشحال بود😑😑😑

یباراین اتفاق برامن افتادنامزدی پسرخالم بودانقدبه خودم رسیدم رفتیم دیدیم وای دختره ۱۳سالشه🤕🤕🤕🤕😱 ...

🥶

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨