2777
2789

احتمالا خیلی هاتون داخل اکسپلور دیدینش

بلاگره ، یه دختر عده ساله که باباش مریضه و می‌ره خونه ها رو تمیز می‌کنه و خرج زندگی و خرج باباش میده 

پیجش حدود پونصد کا فالوور داره

بعد داخل ویدیوهاش هی میگه پول نداشتم رفتم یه خونه تمیز کردم فلان چیز رو خریدم

درصورتی با پیج پونصد کایی کلی تبلیغات می‌زاره که خودش خیلیییی میشه 

اوایل دلم می‌سوخت الان حس میکنم دروغ میگه

ملت هم هی قربون صدقه اش میرن

درسته آوریل نداشت ولی الان با این پیج و پول تبلیغات نیاز به مظلوم نمایی ندارها

راحت می‌تونه با همین تبلیغات زندگی بگذرونه یا بزنه تو کار آنلاین شاپ

اگه هم می خواد در حیطه نظافت ادامه بده دیگه اینهمه دروغ نیاز نیست بگه برا تولید محتوا بره کار کنه

نه اینکه دل مردم بیچاره رو بسوزنه 

چون با تبلیغات پونصد کایی راحت میشه کلی درآمد داشت

پیجش دقیقا یادم نیست

فک ای نازنین همچین چیزی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ثروتمندترین و معروف تریناش از اینستا کلی به جیب میزنن چه برسه به اون

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

مم نمی شناسم، ولی خب قطعا وفتی به خاطر شغلش فالور گرفته، باید ادامه بده که حفظ کنه پیجشو دیگه، منطقی ...

اره 

ولی خیلی تظاهر به بیچارگی می‌کنه 

منم گفتم یا آنلاین شاپ بزنه خیال خودش راحت کنه

یا برا تولید محتوا بره نظافت 

نمی دونم چی از جون مردم می خواد هی میگه بعد مدرسه اینهمه کار کردم فلان شدم خسته شدم یه کم پول دارم رفتم یه کم از فلان چیز خریدم مردم ما هم مهربونه و ساده کلی دلشون میگیره

اره ولی خیلی تظاهر به بیچارگی می‌کنه منم گفتم یا آنلاین شاپ بزنه خیال خودش راحت کنهیا برا تولید محتو ...

خب همون تظاهر به بیچارگی شو باید حفظ کنه دیگه. وگرنه دیگه کسی دنبالش نمیکنه!

آنلاین شاپ میخواد چی کار وقتی با تبلیغات کلی بیشتر پول درمیاره. داره فالور حفظ میکنه. قطعا به کار نظافت نیاز داره با پونصدکا فالور

ما یک بلاگر رمال شامل دعا نویس اخترشناس کدنویس تو ساختمونمون هست ۸۰۰ کا فالور داره پستهاشو میبینم خنده ام میگیره که میاد برای مردم نطق میکنه و خودش هیچی نیست ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️