2777
2789
عنوان

رفتم میکاپ صورتم 1300 دادم نامزدی همشون بچه بودن چون عروس بچه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 62 پست
یباراین اتفاق برامن افتادنامزدی پسرخالم بودانقدبه خودم رسیدم رفتیم دیدیم وای دختره ۱۳سالشه🤕🤕🤕🤕😱 ...

اره منم همینو میگم اگه میدونستماینجور نمیرفتم هزینه کنم خاک تو  سرم بشه

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه جای من نیستی اینهمه خودتو درست کنی مراسم کسل کننده باشه خوش نگذره بهت ارایشتم کرمش بماسه

اوه گرفتم چی شد خیلی خب بیا این حرفا رو بندازیم دور و از این دید بهش نگاه کنیم که رفتی آرایشگاه و خوشگل شدی و به خودت رسیدی و شیک رفتی مجلس 

برای رقصش و کسلیش هم که نمیشه برگشت به اون شب و جبران کرد و رقصید در اصل به قول تو مجلس کسل بوده پس ارزش ندارد ناراحت کنی خودت رو پاشو یه آهنگ بزار الان برقص اون حس بدت از بین بره 

ببین میخوام بگم کاش فلان میکردی بهمان میکردی ولی خب اینا بدتر حرص در میاره و تو دیگه بر نمی‌گردی به اون تایم و این برات درس شد دیگه چیکار کنی یا حداقل دیگه نری اون آرایشگاه 

برای نماسیدن کرم هم پودر فیکس یا اسپری فیکس زیادی نزده یا کرمش جالب نبوده یا اینکه بیوتی بلندر رو نمدار کنی 

خواهرانم اول بخونید چی نوشتیم بعد جواب بدید 😬 نه اینکه آدم بخورید ترو خدا          

تو بیشتراز اینکه از پول ارایشگاهت زورت اومده انگار حرصی شدی واسه سن عروس

خب مگه از قبل نمی‌دونستی؟؟؟

میخواستی نری 

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
چرا باید با این سنش شوهر کنه اصلا

شهرتون کلا انقدر زود ازدواج می کنند یا استثنا بود این مورد؟

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

اوه گرفتم چی شد خیلی خب بیا این حرفا رو بندازیم دور و از این دید بهش نگاه کنیم که رفتی آرایشگاه و خو ...

اره کسلیش به کنار ارایشم الکی هزینه کردم نمی ارزید خوب ارایشم فیکس نشده بود نمیدونم 4لایه کرم زد همش اسپری یا پودر فیکس هیچی نزد

چرا باید با این سنش شوهر کنه اصلا

خب شاید عاشق شده و داغه و چند وقت دیگه چشماش باز بشه میفهمه اشتباه کرده البته شاید هم نشه معلوم نیست 

شاید هم وضع خانوادش خوب نیست یا شاید هم به زور وادارش کردن

منم برای جشن عقد پسر عموم رفتم آرایشگاه کلی پول دادم همون یه ساعت اول آرایشم خوب بود بعدش کلا برگشت 

موهامم مثل ده سال پیش با تور جمع کرده بود انقدر حرص خوردم 

💍متاهل و متعهد ❤️                                         خدایا شکرت 💚

تو بیشتراز اینکه از پول ارایشگاهت زورت اومده انگار حرصی شدی واسه سن عروسخب مگه از قبل نمی‌دونستی؟؟؟م ...

بزور رفتم فامیل مامانم بود مجبورم کردن هرچی گفتم نمیام کو گوش شنوا

تا چشم کار میکرد همشون بچه بودن من برای اینجور مراسمی اینقد هزینه کردم

اگه آرایشگاه رفتی به خودت احترام گذاشتی دوست داشتی خوب باشی .لوازم آرایشی گرون بخصوص مارک های خوب این مبلغ پول کرمشون هم نیست پس طبیعی با این پول همچین خروجی بده 

اره کسلیش به کنار ارایشم الکی هزینه کردم نمی ارزید خوب ارایشم فیکس نشده بود نمیدونم 4لایه کرم زد همش ...

همونه تو همیشه یه دونه پودر فیکس یا اسپری فیکس کوچولو با خودت داشته باش 

یه پودر فیکس خوب به بالا مثل فلورمار اصل بگیر