2777
2789
عنوان

عکسهای سفر من 🤍🌱🦋📸

13919 بازدید | 402 پست

من عاشق این سفر یهوییام

ازونا که با یه دست لباس تنت میفتی تو جاده

نه مقصد معلومه نه هیچ برنامه ای داری

خودت و میسپاری دست سرنوشت

سفر یهویی من ختم شد به دریا

به این معجزه الهی

کی میگه دیگه معجزه ای نیست

دریا، زمین، سرسبزی بهار، بارون، گل اینا همه اعجاز خدان

همیشه آرزوم بود طلوع خورشید و از دریا ببینم و بالاخره رسیدم بهش

فقط زیبایی دیدم 

مبهوت از عظمت خالقم بودم

امسال، سال تحویلمم کنار دریا بود

و هفت سین من فقط یه «س»  داشت

ساحل.... 

بازار روز نوشهر زیبا

عاشق تماشای شور و شوق مردمم دم عید

بوی سبزی و سیر و ماهی برام معنای زندگی میده

اینم ماهی ازون برون معروف 

نکته عکس و بگید😅🤷🏻‍♀️

تا حالا 4صبح تو ساحل دویدین؟ 

از نااااب ترین حسای دنیاست

جنگل الیمانات

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید

شماله؟

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما در کناره عکاس شاعرم هستین

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید

🥰 تاپیک های متعلق به مصی رو دوس دارم

چون پر از شور زندگی و حال خوبه 

حال خوبت همیشگی 

عيدت مبارک

چون که شاعر در وصفمون میگه ای دلبروم قدت بلنده چشات درشت و موهات کمنده👻 تنها آپشنی که دارم لر بودنمه که اونم تازگیا ترند شده😌😂روی چشمام قدمته  کلی عشق از من طلبته...💕

بیشتر ببینید