2777
2789
عنوان

شما بودین میرفتین با مادرش تنهایی حرف بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 63 پست
عاقلانساگ بری درسته ممکنه توهین بشنوی اما از ادامه دادن یا کات کردنت کاملا مطمئن میشی و تکلیفت معلوم ...

منم دنبال همینم

میخوام واسه زندگیم تصمیم عاقلانه بگیرم

من خودم همه این کارا رو برای ایشون انجام دادمتصادف کرد من بردمش اورژانس همه کاراشم کردم چون پدرشو تو ...

بگم اشتباه کردی قبول نمیکنی

ینی این پسر تو دنیا فقط یه دوست دختر داشت،اونم غیر رسمی که نجاتش بده و از مادرش محافظت کنه؟ فقط باید یه ملاقات خشک و خالی می‌رفتی ،صدتو براش گذاشتی اما الان اون به بهونه مامانش نمیخواد برات تلافی کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگم اشتباه کردی قبول نمیکنیینی این پسر تو دنیا فقط یه دوست دختر داشت،اونم غیر رسمی که نجاتش بده و از ...

نه عزیزم اونم منو رسوند بیمارستان و تا آخرش وایساد

من ناراحتیم از حرفای مادرشه نه رفتار خودش

نه عزیزم اونم منو رسوند بیمارستان و تا آخرش وایسادمن ناراحتیم از حرفای مادرشه نه رفتار خودش

مادرش میدونست که تو موقع تصادف برای پسرش چیکار کردی ولی بازم گفت این دختر کس و کار نداره؟ بنظرم هیچ جوره این خانوم نمیخواد تو رو قبول کنه

مادرش میدونست که تو موقع تصادف برای پسرش چیکار کردی ولی بازم گفت این دختر کس و کار نداره؟ بنظرم هیچ ...

بله 

حتی پدرمم به مادرش زنگ زد گفت هر کاری داشتین روی کمک من و خانمم حساب کنین

چون شوهرش فوت کرده اینم پسر بزرگه

اما اون گفته بود مگه بی کس و کاره بیا خونه افطارتو بخور

بله حتی پدرمم به مادرش زنگ زد گفت هر کاری داشتین روی کمک من و خانمم حساب کنینچون شوهرش فوت کرده اینم ...

پس حتما برو ببین حرف حسابش چیه،اما برخورد بد نکن

یا میخواد تو رو بپذیره که خب بهتر

یا میخواد تو رو تحقیر کنه که باز میفهمی تکلیفت با این پسر چیه

پس حتما برو ببین حرف حسابش چیه،اما برخورد بد نکنیا میخواد تو رو بپذیره که خب بهتریا میخواد تو رو تحق ...

درسته

منم فکر میکنم فرصت خوبیه برای اینکه ببینم توی سال جدید باید کیا رو دور خودم نگه دارم کیا رو نه

بله حتی پدرمم به مادرش زنگ زد گفت هر کاری داشتین روی کمک من و خانمم حساب کنینچون شوهرش فوت کرده اینم ...

بابات میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟🫨

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
بیشتر ببینید

قابل پیش بینیه

صد در صد قراره هزار تا توهین کنه بهت وقتی داری میری پیشش

یه عقلی بکن فقط

گوشیت رو بذار توی کیفت یا حالا دستت باشه

از قبل ک بری توی خونه

ضبط صداش رو روشن کن باشه؟؟؟

ولی از من میشنوی

بدبخت نکن خودتو

از این ادم جدا شو

من با چنین قماشی سر و کله زدم

حالا هم دارم جدا میشم

کارم روانشناسیه

ولی نتونستم اینارو ادم کنم !!!

تهشم نامزدم گفت

اولویت من فک کردم خودت میدونی ک ننه بابامن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

قابل پیش بینیهصد در صد قراره هزار تا توهین کنه بهت وقتی داری میری پیششیه عقلی بکن فقطگوشیت رو بذار ت ...

من قبلا فکرمیکردم اگه اون آدمو دوست داشته باشی میتونی خانواده شو تحمل کنی

الان متوجه شدم خانواده دقیقا هم اندازه خود اون فرد مهمه

تمام مشکلات ما سر خانواده ست

قابل پیش بینیهصد در صد قراره هزار تا توهین کنه بهت وقتی داری میری پیششیه عقلی بکن فقطگوشیت رو بذار ت ...

بله حتما ضبط میکنم

ممنون عزیزم

دعا کن راه درستو انتخاب کنم

نباید میرفتی خونه شون

هر کسی این قضیه رو از زاویه دید خودش میبینه

هر آدمی چارچوبای شخصی خودشو داره و بهش پایبنده قرار نیست اتفاق بدی افتاده باشه

شما جای من بودی میرفتی پیش مادرش یا نه؟

عه کاش مادرشوهرمنم ده میلیارد میداد بهم.....ولی اون میگه ممنون پسرمو نگهداشتی.ممنوووووون

😂😂😂

با اجازه اسی خانوما میشه بیاین تااپیکم نگرانم:(

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد!!  خانواده پر جمعیت"" ( خانومِ مهندس بشم💅🏿)