2777
2789
عنوان

شما بودین میرفتین با مادرش تنهایی حرف بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 63 پست
من قبلا فکرمیکردم اگه اون آدمو دوست داشته باشی میتونی خانواده شو تحمل کنیالان متوجه شدم خانواده دقیق ...

اصلا

معذرت میخوام ببخشید

گه ترین ادمم انتخاب کنی

خانواده اش خوب باشن

۵۰ درصد راهو رفتی جلو !!

پیغمبرم انتخاب کنی

خانواده درست حسابی و با وجدان نداشته باشه

کارت زاره

مادرشوهر من

کلا از پسرش ک نامزد من باشه سواستفاده میکرد

کارگرش بود قشنگ

توهین هم همهههه جوره میکرد بهشااا

نامزد منم همش دنبال اینکه تایید اونو بگیره

وسط دعوا اخرین بار بهم گفت ک اره من عصبی شدم بهش توهین کردم قابل بخشش نیست غرورش شکسته شده

گفتم ننت اینهمههههه تخریبت میکنه همچنان دوستش داری

اگر منم دوست داشتی

برات مهم نبودش

گفت اونا ننه بابامن

گفتم مگه نگفتی من اولویتم؟

گفت فک میکردم خودت متوجه میشی ک ننه بابا ادم مهمن😐

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من حس میکنم اولش فک کرده تو از این دخترای علاف و.. هستی ولی بعدش نامزدت جلوش در اومده... اونم دیده پسرش تو رو میخواد گفته پس خودمو سبک نکنم و با زبون خوش برم دختره رو ببینم و بسنجم اگه اوکیه که پا پیش بزارم 

اونایی که میگن دونفر همو میخوان و خونواده مهم نیس یه کم خودشونو جای خونواده ها بزارن من اگه پسرم یا دخترم یه انتخاب اشتباه داشته باشه فردا خودمم با اونا میسوزم 

نرو

جواب دوست پسرت هم بده

میگه تو داری خراب میکنی بگو من جوری رفتار میکنم که باهام رفتار میشه به خاطر رابطم اومدم خونتون بهم لقب خیابونی داد پس این دیدارمون میشه اوویزون بودن

وظیفه توعه با خانوادت صحبت کنی و بعد هم بیای خواستگاری تا الان هم برای کسی که انقد راحت بهم بدوبیراه میگه زیادی تلاش کردم 

مادر تو این چیزا رو احترام و آشنایی و گفت و گو نمی‌بینه اینارو دست‌بوسی و آویزون بودن میبینه

اصلامعذرت میخوام ببخشیدگه ترین ادمم انتخاب کنیخانواده اش خوب باشن۵۰ درصد راهو رفتی جلو !!پیغمبرم انت ...

دقیقا ایشونم همینه

کلا مادرش با عذاب وجدان دادن کارشو پیش میبره

فکر کن من رو تخت بیمارستان از درد دارم به خودم میپیچم مادرش میگه تا تو نیای من افطارمو باز نمیکنم

حالا هر شب تنها افطار میخوره 

من حس میکنم اولش فک کرده تو از این دخترای علاف و.. هستی ولی بعدش نامزدت جلوش در اومده... اونم دیده پ ...

منو کامل میشناسه قبل از اینکه با پسرش آشنا بشم شاگرد خودش بودم و همه جوره ازشون سرم

هم خودم هم خانوادم

منو کامل میشناسه قبل از اینکه با پسرش آشنا بشم شاگرد خودش بودم و همه جوره ازشون سرمهم خودم هم خانواد ...

پس چرا گفته خیابانی؟ شاید از این سنتیا هستن که با این جور ازدواجا مخالفن... در هر صورت اینم پسره همون زنه 

من به عنوان کسی که دوران دوستی رو گذروندم الانم 12 ساله که ازدواج کردم بهت میگم رفتت اشتباهه 

شما داری خودتو گول میزنی فقط 

حتما با خانوادت مشورت کن 

اگر میخوای بری حتما با پدر یا مادرت برو بذار اونا ببینن که طرف چی میگه 

و اینکه کاملا مشخصه مادره رو پسره تسلط داره پس توی این گیر و دار زندگی که واقعا زندگی کردن سخت شده ف خودتو اسیره یه آدم بچه ننه نکن 

واسه خودت ارزش قائل باش 

خودش هزاران بار هم که خوب باشه ولی چون پدرش هم فوت شده باز گیره مادرشه 

از الان بدون روزه عروسیت باید اول مادرشو ببره آرایشگاه بعد به تو برسه 

فردای عروسی باید اول کارا و خریدارای مادرشو کنه بعد بتو برسه

وقتی باردار بشی اول باید مادرشو دوا درمون کنه بعد بتو برسه 

درنهایت هم بهت میگه خرید داری با بابات برو 

مریضی با بابات برو 

میخوای بزایی با بابات برو 

ببخشید خیلی توضیح دادم ولی دلم می خواد چشماتو باز کنی

ای هیچ بر هیچ مپیچ ...😔😔😔
من میگم برم و فقط شنونده باشم و کلا سکوت کنمصداشو ضبط کنم بفرستم واسه پسرش بگم این آخرین ملاقات غیر ...

خوبه عزیزم انشاا... که هر چی به صلاحته پیش بیاد

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
درسته...خیلی درسته...گریم گرفت

نمیخواستم ناراحتت کنم 

ولی الان بشینی 20 روز ، 30 روز گریه کنی و عذاب بکشی خیلی خیلی خیلی بهتر ازینه که بری وارد زندگی بشی و هرروز عذاب بکشی 

چون داری میگی از خودش و خانوادش سرتری 

اینو بدون که هیچ پسری و هیچ مادری که پسر داره خودشو درحد هیچ دختر و خانواده ای نمیبینه ؛ یعنی میخوام بگم تا این حد پسرها و مادرهای ایرانی پرتوقع هستن و خودشونو دسته بالا میگیرن 

الانو نگاه نکن باهات اومده بیمارستان ، یواش یواش از اینکه بین تو و مادرش گیر میفته بهم میریزه و کلا دیگه روانی میشه و قاطی میکنه 

مردا ظرفیته پذیرشه همچین چیزایی رو ندارن 

آخر یا تورو ول می کنه یا مادرشو 

که در هر دو صورت برای تو ناخوشاینده  

ای هیچ بر هیچ مپیچ ...😔😔😔