2777
2789
عنوان

شما بودین میرفتین با مادرش تنهایی حرف بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 63 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید مثل این فیلما میخواد بهت یه چک ۱۰ملیاردی بده بگه اینو پولو بگیر و از زندگی پسرم برو😐اسی ناراحت ...

کاش این پولا رو داشت حداقل به عشق و عاشقی نمیرسیدم یه پولی گیرم میومد

استاتر از من میشنوی جایی که نخانت اصلا ارتباطتتو تموم کن برو تو یه خونواده ای که مادرشوهرت تو رو بزاره رو سرش

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
برو اما گوشیت رو بزار رو ضبط و خودتم خیلی ریلکس و خانمانه برخورد کن

من میگم برم و فقط شنونده باشم و کلا سکوت کنم

صداشو ضبط کنم بفرستم واسه پسرش بگم این آخرین ملاقات غیر رسمی من با تو و خانوادته

جواب مادرتو ندادم که بعدا هر دو بهانه ای برای سوءبرداشت و بی احترامی نداشته باشید

خدا نگهدار

بعدشم رابطه رو تموم کنم

ن آدمی ک چشم دیدنت نداره ک ی روزه عوض نمیشه میخاد تحقیر وناراحتی کنه 

نفهمیدی نفسم به نفست بنده💔آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره😔که من تو رو یادم بره🥀🥺همیشه به یادتم عروسک اسمونیم😭یاد همه خاطره هامون بخیر😔کاش اخرین روز باهم بودنمون تموم نمیشد😭کاش مرگ بینمون جدایی نمینداخت (خواهر قشنگم)من آدم این دلتنگیا نیستم بخدا😭من کم اوردم هیچکس اینو نمیدونه😔من روزیکه که تو رو دفن میکردن وجیغ میزدم وصدات میزدم همونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت همونجا که گذاشتنت تو قبر همونجا مُردم😭😭😭یادت تو قلبم گرامی دورت بگردم😭😔💔راستی میدونستی الانم بعضی وقتا که اسمت وسط میاد مث اون موقع هادوقلو خطابمون میکنن🙂😭روحت شاد عشقم....💔🖤🥀دلم که نه همه جونم برات تنگ شده دارم از نبودنت دق میکنم دارم میمیرم تو که میدونستی وابستتم چراتنهام گذاشتی قلبم دردمیکنه خاطره هامون اتیشم میزنه تو روخدا برگرد حالم خیلی خیلی بده😔🖤😭😭😭😭همه توزندگیشون یه بار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرماه هرساعت وثانیه دارم از نبودنت ودلتنگیت هزاربار میمیرم 😭😭خدایا تورو خدا منم ببرپیشش ،کمرم شکسته نبودنش خوردم کرده😭💔🖤کاش من بجات میمردم ،توروخدا حال وروزموبیاببین،ببین داغت باهام چکارکرده ببین چقدرشکسته ام کرده😭💔دلم میخاد باصدای بلند جیغ بزنم گریه کنم صدات بزنم خداروالتماس کنم منم بیاره پیشت تااونجا هم مثل اینجا باهم باشیم😭🖤زود رفتی گلم🖤 رفتی داغت موند رودلم😭خدایا حقم این نیست روزی هزار بار بمیرم یبار ببرم پیشش راحت بشم😭😭😭🖤💔چرابغضم چند ساله نمیشکنه آخه 💔🖤😭🥀

بیشتر ببینید
من میگم برم و فقط شنونده باشم و کلا سکوت کنمصداشو ضبط کنم بفرستم واسه پسرش بگم این آخرین ملاقات غیر ...

عاقلانس

اگ بری درسته ممکنه توهین بشنوی اما از ادامه دادن یا کات کردنت کاملا مطمئن میشی و تکلیفت معلوم میشه

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

من بودم نمیرفتم

کلا در حالت نرمالش نظرم اینه که یک نفر توی اون خونه از من خوشش اومده و قراره باهام ازدواج کنه، رابطه‌م با بقیه اعضای خانواده در حد رعایت احترام معمول اجتماعی باشه کافیه، حرف بیشتری نداریم با هم که نیاز به جلسه دونفره داشته باشه.

البته عزیزم این حرف من برای زمانی هست که دختر و پسر توی سن و سال مناسبی باشن و استقلال مالی و شخصیتی لازم رو داشته باشن.

آخه چرا به پسره زنگ زدی بیا منو ببر اورژانس😐😐😐😐بعد واقعا چرا رفتی خونشون،همین جا تاپیک هست دختره ...

من خودم همه این کارا رو برای ایشون انجام دادم

تصادف کرد من بردمش اورژانس همه کاراشم کردم چون پدرشو توی تصادف از دست داده بود نمیخواست مادرش متوجه بشه حالش بد بشه

ما قبل از نامزد سالهاست باهم دوستیم

آشناییمون سنتی نیست که

فردا هر اتفاقی بیفته نگن تقصیر خودت بود ما میخواستیم درستش کنیم تو خراب کردی؟

ببین اسی این خانم نمیخادتوالانم میگه بیادباهات اتمام حجت کنه ک پسرشو ول کنی وگرنه غیر این بود جلوی پسرش یا کس دیگ باهاتوحرف میزد این دیدار ب نفعت نیست جلوپسرش یا مشاور نمیاد چون حرفای خوبی نداره بهت بزنه میخاد تنها باشید ک هرچی خواست بگه فردام اگ ت گفتی مامانت اینو گفت بزنه زیرش وجداتون کنه

نفهمیدی نفسم به نفست بنده💔آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره😔که من تو رو یادم بره🥀🥺همیشه به یادتم عروسک اسمونیم😭یاد همه خاطره هامون بخیر😔کاش اخرین روز باهم بودنمون تموم نمیشد😭کاش مرگ بینمون جدایی نمینداخت (خواهر قشنگم)من آدم این دلتنگیا نیستم بخدا😭من کم اوردم هیچکس اینو نمیدونه😔من روزیکه که تو رو دفن میکردن وجیغ میزدم وصدات میزدم همونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت همونجا که گذاشتنت تو قبر همونجا مُردم😭😭😭یادت تو قلبم گرامی دورت بگردم😭😔💔راستی میدونستی الانم بعضی وقتا که اسمت وسط میاد مث اون موقع هادوقلو خطابمون میکنن🙂😭روحت شاد عشقم....💔🖤🥀دلم که نه همه جونم برات تنگ شده دارم از نبودنت دق میکنم دارم میمیرم تو که میدونستی وابستتم چراتنهام گذاشتی قلبم دردمیکنه خاطره هامون اتیشم میزنه تو روخدا برگرد حالم خیلی خیلی بده😔🖤😭😭😭😭همه توزندگیشون یه بار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرماه هرساعت وثانیه دارم از نبودنت ودلتنگیت هزاربار میمیرم 😭😭خدایا تورو خدا منم ببرپیشش ،کمرم شکسته نبودنش خوردم کرده😭💔🖤کاش من بجات میمردم ،توروخدا حال وروزموبیاببین،ببین داغت باهام چکارکرده ببین چقدرشکسته ام کرده😭💔دلم میخاد باصدای بلند جیغ بزنم گریه کنم صدات بزنم خداروالتماس کنم منم بیاره پیشت تااونجا هم مثل اینجا باهم باشیم😭🖤زود رفتی گلم🖤 رفتی داغت موند رودلم😭خدایا حقم این نیست روزی هزار بار بمیرم یبار ببرم پیشش راحت بشم😭😭😭🖤💔چرابغضم چند ساله نمیشکنه آخه 💔🖤😭🥀

بیشتر ببینید