2777
2789
عنوان

شوهرمو واگذار میکنم به خدا الهی هرچی داره خرج دوا درمونش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13091 بازدید | 297 پست
پیش خونوادمنه کار نمیکنم. هرجا برا کارای شرکتی رفتم، بخاطر سنم قبول نمیکنن. زیر 30 سال می‌خوان. یا ا ...

مژه یاد بگیر پیج خوشگل بزن کار کن 

فیشال خوبه ولی هزینه دستگاه هاش زیاده

نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی

اولا که انتخاب اشتباه داشتند مردش مرد خوبی نیست (ایشالا که مشکلش هر چی زودتر حل شه و دلش آروم بگیره) ...

من حرفای شما رو قبول دارم که زن ظالم و سلیطه هم زیاده که مرد رو نابود میکنن و از ته دلم از خدا می‌خوام یکی اینجوری نصیب شوهرم کنه که بیچارش کنه، نابودش کنه از هستی ساقطش کنه و انتقام منو بگیره.اون زنها خیلی زرنگ و کاربلدن که قانون هم نمیتونه جلوشونو بگیره.

اما در کل قانون 90 درصد مواقع پشت مرده و شاید دلیلش همون زنهای ظالمن که دید قانون رو هم خراب کردن و همه زنها رو به یه چشم میبینن.

من نامه پزشک قانونی برا ضربه شدید به سر و از بین رفتن بینایی هم داشتم. اما شوهرم گفت تهمت میزنه بهم کار خانوادشه می‌خوام بندازن گردن من

قاضی بهم گفت شاهد بیار که شوهرت زده

گفتم وسط دعوای زن و شوهر تو خونه شاهد از کجا بیارم

بهم گفت پس دهنت رو ببند و حقم پایمال شد 

صرفا چون اون مرد بود، حرفشو قاضی قبول کرد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الهی خدا سایه شوهرتو رو سر خودت و بچه هات حفظ کنه .لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیمخیلی پست و ...

بمیرم برای تو و دخترت 😭الهی با زبون روزه به حق این روزای عزیز از خدا میخام جواب تک تکشون رو بده ..خدا جای حقه مطمئن باش چوب خدا صدا نداره دیروز زود داره سوخت و سوز نداره بالاخره جواب کاراشون رو میگیرن فقط باید صبر کنی . هنوزم من تو شک موندم اخه بچت از گوشت و پوست و استخون و خون خودت از تخم خودت اخه چرا نخاسته باشیش اصلا ما میگیم تو اسی هیج بچه مردمی بچه خودش چی تو زندگیم پدر انقد ناپدری و بی رحم ندیدم ..اسی دلیل آیت کارای اون تخم حروم و خانوادش چی بود جرا باهات بد بودت چرا نمیخاستنت چرا عین آدم نشست زندگی کنه ؟

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید
بمیرم برای تو و دخترت 😭الهی با زبون روزه به حق این روزای عزیز از خدا میخام جواب تک تکشون رو بده ..خ ...

خدا نکنه عزیزم .الهی عمر طولانی داشته باشی

چون اونا هر دخالتی میکردن، من اعتراض میکردم. مثلا توی شیرخشک خوردن بچم، یا اینکه برم خونه پدرم سر بزنم، یا می‌خواستیم مهمونی بریم یا کسی خونمون بیاد، مادرش برا همه اینا و خیلی مسایل شخصی دیگه دخالت میکرد و تو زندگیمون شر و آتیش به پا میکرد. منم اعتراض میکردم.

یه دلیل دیگم اینکه عادت کرده بود به جیب شوهرم. خودشون وضعشون خوب بود اما عادت کرده بود هزینه های سه تا دختر و نوه هاشو از شوهر من بگیره با اینکه شوهرم داشتن... یجورایی با پول شوهر من، خرجای آنچنانی برا دختراش میکرد که پز بده .

بعد هزینه های زندگی و زن و بچه پسرش، خب طبیعتاً مانع بریز بپاش بیش از حدش میشد. من و بچم حکم اضافه خرجی برا پسرش داشتیم. بخدا اگه 2 کیلو گوشت میخریدیم، میومد تو یخچال و فریزر رو میگشت میگفت چرا انقد خرج میکنین 

خوبه خونه زندگیمونم جدا بود انقد دخالت میکرد

از هر راهی وارد میشد که پسرشو از من متنفر کنه

خدا نکنه عزیزم .الهی عمر طولانی داشته باشیچون اونا هر دخالتی میکردن، من اعتراض میکردم. مثلا توی شیرخ ...

الهی خدا جوابشونو بده ولی ای کاش اعتراض نمیکردی وقتی میدیدی انقد خانوادش شمر و بدجنسن💔

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید
الهی خدا جوابشونو بده ولی ای کاش اعتراض نمیکردی وقتی میدیدی انقد خانوادش شمر و بدجنسن💔

مادرمم میگه حرف شما رو

برا اینا اعتراض نمی‌کردم و سکوت میکردم... برا خیانتش چی؟

عزیزم خانوادت داداشی کسی نداری از نظر مالی به تو و دخترت کمک کنن؟

بیشتر ببینید
مادرمم میگه حرف شما روبرا اینا اعتراض نمی‌کردم و سکوت میکردم... برا خیانتش چی؟

راست میگی حق داری بمیرم برای دلت برا خیانت هیچ زنی نمیتونه سکوت کنه این دیگه غیر قابل تحمله 😔 چرا اون حرومزاده هنوز ازدواج نکرده 

بیشتر ببینید
عزیزم خانوادت داداشی کسی نداری از نظر مالی به تو و دخترت کمک کنن؟

شرایط زندگی خیلی سخته برا همه. پدرم فقط یه حقوق بازنشستگی داره که همونم تا دهم برج تموم شده رفته... همینکه با بچم توی خونشون زندگی میکنیم و سربارشون شدیم و هزینه خورد و خوراکمون رو میدم، شرمندشونم.نمیتونم توقع بیشتر ازشون داشته باشم

من حرفای شما رو قبول دارم که زن ظالم و سلیطه هم زیاده که مرد رو نابود میکنن و از ته دلم از خدا می‌خو ...

عزیزم باورت میشه عین این قضیه برعکسش برای دوست شوهرم اتفاق افتاد دست به زنش نزده بود با اینکه خیلی تلاش کرده بود بتونه از شوهرش کتک بگیره با انواع ترفندها تا نقشه رو عملی کنه 

اما دست بش نزده بود بنا بر دلایلی در جریان قضیه هستم که توضیحش زیاده...

اولا یه روز داد و بیداد زیاد کرد و همسایه هارو خبر کرد که  داره منو می‌کشه...اومد تو کوچه زنگ زدن صد و ده...صد و ده مستندات رو نوشت که زنده چه ادعایی داره و حضور شاهد هارو ثبت کرد...دایی و عموش که از قبل هماهنگ کرده بود اونجا تو کوچه آماده باش بودن...

فرداش رفته بود نامه ی پزشک قانونی گرفته بود با کبودی زیاد در حالیکه معلوم نیست این کبودی ها رو چطور  رو بدنش آورده ...بعد هم پسره هر چی قسم خورده من نزدم دادگاه قبول نکرده و حکم آخر قسم خوردن دختره بوده که دستشو گذاشته رو قرآن قسم خورده که زده...

و حکم به نفع دختر خورده...

می‌خوام بگم زرنگا خوب بلدن چطور از قانون استفاده کنند البته زرنگ ظالم منظورمه و الا خیلیا زرنگن ولی دوست ندارن از راه ظلم وارد شن...

منم حرف شمارو قبول دارم عزیزم تو حرفامم گفتم زنها بیشتر مورد ظلم واقع میشن ...ولی اون کسی که منو تو تاپیک شما صدا زد حرفمون سر چیز دیگه ای بود که منم جوابشو دادم...اتفاقا این منم که باید تاپیک شمارو داشته باشم و آدمهایی که مدام منو متهم به طرفدار مردها بودن متهم می کنند رو صدا بزنم 

تا بشون ثابت کنم مرد پولدار مهریه ی زیاد هیچکدوم ضامن خوشبختی آشفته بازار قانونهای اشتباه نیست...

فقط و فقط چشم باز تحقیق زیاد و در نهایت انتخاب درسته

بعضی ها هم معتقدن ازدواج هندونه ی بستست که اولش درست نمیشه فهمید مرد خوبه یا نه

یا معتقدم شوهرش اولش با فریبکاری خودشو خوب نشون داده

ولی من باور دارم تو همه ی این موردها با سختگیری درست و تحقیق درست میشد فهمید ازدواج نادرستیه...

معتقدم از صد درصد ازدواجها ی اشتباه که گیر مردهای بد می افتند واقعا نود درصدشون رو میشد با تحقیق درست حسابی جلوگیری کرد...

اما دخترها چیکار می کنند می‌خوان با تعیین مهریه ی زیاد و یسری موارد و آیتم های اشتباه دیگه مثل توجه به پولداری مرد خودشونو از خطر و احتمال یه انتخاب اشتباه ایمن نگه دارند که اشتباهه...بحث من  با اون خانومم سر این بود...

راست میگی حق داری بمیرم برای دلت برا خیانت هیچ زنی نمیتونه سکوت کنه این دیگه غیر قابل تحمله 😔 چرا ا ...

خدا نکنه عزیزدلم

با این شرایطش مگه کسی مثل من احمق باشه زنش بشه. یا اینکه خیلی بدبخت باشه که چاره دیگه ای نداشته باشه با این ازدواج کنه

دوتا سابقه ازدواج خراب شده داره، یه بچه داره، بعدم‌ منو اگه ناشزه کنه و طلاقم نده، به ندرت کسی ریسک می‌کنه زنش بشه. البته منظورم زن یا دختر درست حسابیه

و الا زن خراب که فقط دنبال شوهر باشه، زیاده که زنش بشه. امیدوارم یکی نصیبش بشه بدبختش کنه

عزیزم باورت میشه عین این قضیه برعکسش برای دوست شوهرم اتفاق افتاد دست به زنش نزده بود با اینکه خیلی ت ...

درسته حرفاتون... من زیادی ساده بودم چه توی انتخاب همسر چه توی اثبات ظلم هایی که بهم شد. و متاسفانه طرفم خیلی نامرد و دو دره باز بود‌‌‌... امیدوارم جواب کاراشو بگیره

نه جدا نشدم عزیزم. منو از خونه بیرون کرد بعد از کلی بلا و کتک کاری و خیانت و بردن طلاهام...دستم به ه ...

من از اون دسته ادم هایی هستم که با طلاق مخالفم میگم تا آخرین لحظه ادم باید مقاومت کنه 

ولی چی بگم آخه در مورد شما ..فقط از خدا میخوام هرآنچه خیر و صلاح هست برای خودتون و دختر گلتون رقم بزنه

و امیدوارم سرش به سنگ بخوره و هر چه زودتر بیاد و تکلیف شما رو مشخص کنه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بیشتر ببینید