عزیزم باورت میشه عین این قضیه برعکسش برای دوست شوهرم اتفاق افتاد دست به زنش نزده بود با اینکه خیلی تلاش کرده بود بتونه از شوهرش کتک بگیره با انواع ترفندها تا نقشه رو عملی کنه
اما دست بش نزده بود بنا بر دلایلی در جریان قضیه هستم که توضیحش زیاده...
اولا یه روز داد و بیداد زیاد کرد و همسایه هارو خبر کرد که داره منو میکشه...اومد تو کوچه زنگ زدن صد و ده...صد و ده مستندات رو نوشت که زنده چه ادعایی داره و حضور شاهد هارو ثبت کرد...دایی و عموش که از قبل هماهنگ کرده بود اونجا تو کوچه آماده باش بودن...
فرداش رفته بود نامه ی پزشک قانونی گرفته بود با کبودی زیاد در حالیکه معلوم نیست این کبودی ها رو چطور رو بدنش آورده ...بعد هم پسره هر چی قسم خورده من نزدم دادگاه قبول نکرده و حکم آخر قسم خوردن دختره بوده که دستشو گذاشته رو قرآن قسم خورده که زده...
و حکم به نفع دختر خورده...
میخوام بگم زرنگا خوب بلدن چطور از قانون استفاده کنند البته زرنگ ظالم منظورمه و الا خیلیا زرنگن ولی دوست ندارن از راه ظلم وارد شن...
منم حرف شمارو قبول دارم عزیزم تو حرفامم گفتم زنها بیشتر مورد ظلم واقع میشن ...ولی اون کسی که منو تو تاپیک شما صدا زد حرفمون سر چیز دیگه ای بود که منم جوابشو دادم...اتفاقا این منم که باید تاپیک شمارو داشته باشم و آدمهایی که مدام منو متهم به طرفدار مردها بودن متهم می کنند رو صدا بزنم
تا بشون ثابت کنم مرد پولدار مهریه ی زیاد هیچکدوم ضامن خوشبختی آشفته بازار قانونهای اشتباه نیست...
فقط و فقط چشم باز تحقیق زیاد و در نهایت انتخاب درسته
بعضی ها هم معتقدن ازدواج هندونه ی بستست که اولش درست نمیشه فهمید مرد خوبه یا نه
یا معتقدم شوهرش اولش با فریبکاری خودشو خوب نشون داده
ولی من باور دارم تو همه ی این موردها با سختگیری درست و تحقیق درست میشد فهمید ازدواج نادرستیه...
معتقدم از صد درصد ازدواجها ی اشتباه که گیر مردهای بد می افتند واقعا نود درصدشون رو میشد با تحقیق درست حسابی جلوگیری کرد...
اما دخترها چیکار می کنند میخوان با تعیین مهریه ی زیاد و یسری موارد و آیتم های اشتباه دیگه مثل توجه به پولداری مرد خودشونو از خطر و احتمال یه انتخاب اشتباه ایمن نگه دارند که اشتباهه...بحث من با اون خانومم سر این بود...