2777
2789

منو دوستم با هم و به مدت یک سال و نیم وارد یه شهر و یک اجتماع جدید شدیم (نپرسید کجا و کی و ..).

هر دو درونگرا بودیم ، من خجالتی‌تر بودم ولی تمام تلاشمو میکردم که معلوم نشه. 

از همون روزای اول ، ادمای اون محیط به دوستم توجه بیشتری داشتن و منو نادیده میگرفتن. باید تلاش میکردم ، باید پیشقدم میشدم تا باهام حرف میزدن. هیچوقت منو نخواستن. کم کم کشیدم کنار ، بعد از اون اونا لج میکردن و من ذره ذره نابود میشدم با کاراشون ، حرفاشون.

یه دلیلش حسادتشون بود (از جایی شنیدم) ولی بچه‌ها حتما دلیل دیگه‌ایم هست دیگه نه؟ ممکنه تراپیستم دروغ گفته باشه ، ممکنه من زشت باشم؟ ممکنه نقصی داشته باشم؟

چرا اخه اینطوری باهام رفتار میشد؟

چرا اینطوری طرد میشدم؟

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

متوجه منظورت نمیشم ، میتونی بیشتر توضیح بدی؟

هر کی پولدار تر ...خوشگل تر ...اجتماعی تر .. طبقه بالاتر... بیشتر جذب میکنه دیگه.

میدونم اشتباهه ولی همینم هست حتی اینا تو بچه های یه مادر هم باعث فرق گذاشتن مادر میشه چه برسه ب غریبه 

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
هر کی پولدار تر ...خوشگل تر ...اجتماعی تر .. طبقه بالاتر... بیشتر جذب میکنه دیگه.میدونم اشتباهه ولی ...

💔💔💔💔💔

ب نظرم دایره دوستات عوض کن که حداقل ناراحت نباشی

همه میگن که اون دوستم که بهش توجه میشه ، ظاهرش معمولیه.

روانشناس به من میگفت چهرم اوکیه و فقط اعتماد به نفس ندارم.

ولی هنوزم نمیفهمم دلیل این همه تفاوتو.💔

همه میگن که اون دوستم که بهش توجه میشه ، ظاهرش معمولیه.روانشناس به من میگفت چهرم اوکیه و فقط اعتماد ...

ببین به خودت برس اول رو‌خودت کار کن بیخیال بقیه هم باش 

سعی کن مزیت هات بالا ببری همه چی چهره و تیپ نیست کهاولین قدم بیخیالیهب نظرم باشگاه رفتن بهترین درمان ...

من هیچ ازاری برای کسی ندارم ، سرم تو کار خودمه.

تنها بدیم اینه که خجالتیم و غرور دارم ، بقیه هم بخاطر یه موقعیت خاص بهم حسادت میکنن.

همین.

چجوری به خودم برسم؟

از چهره و تیپ شروع کن به روز باش 

باشگاه برو 

شروع کن کتابای اعتماد ب نفس بخون 

کسایی که توجه نمی‌کنن بهت هم بهشون محل نده ..طرف آدمی که نمیاد سمتت نرو 

باژ فکر کنم مشاورت بهتر بهت گفته باشه

از چهره و تیپ شروع کن به روز باش باشگاه برو شروع کن کتابای اعتماد ب نفس بخون کسایی که توجه نمی‌کنن ب ...

اخه سنم کمه ، نمیتونم عملی چیزی انجام بدم.

ولی تیپم فکر کنم مشکل خاصی نداره ، فقط یکم توپرم (اصلا تپل و چاق نیستم) این ایراد محسوب میشه؟

ممنونم راهنمایی کردی🎀