2777
2789
عنوان

من یه مادرم که از خودم بدم میاد

115 بازدید | 16 پست

مامانا نمیدونم افسردگیه اسمش چیه خودمم نمیدونم دیوانه شدم دخترم دوسال ونیمشه هر روز دارم ازش دورتر میشم کفر نمیگم اما حس یه مادر به بچش رو ندارم🥲خیلی سرش انتظار کشیدم هر روز تو بارداری برای سالم دنیا اومدنش دعا میکردم الان نمیدونم چم شده شاید لیاقت واقعا نداشتم😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این خیلی طبطعیه که گاهی از دست بچت کفری بشی کم بیاری مخصکثا که الان تو سن لجبازیه

فوق العاده اذیت کاره نه مهمونی میفهمم نه تفریح نه خرید نه زندگی بدخوابه صبح تا شب باید دنبالش باشم بلایی سرخودش نیاره

ممنون عزیزم چند بار به ذهنم رسید برم پیش روانشناس

بله حتما برید، به نظرم روانپزشک هم برید خوبه. چون دو مورد این مدلی دیدم و اگه بهش نرسید هم خودتون عذاب میکشید هم بچه تون. 

فوق العاده اذیت کاره نه مهمونی میفهمم نه تفریح نه خرید نه زندگی بدخوابه صبح تا شب باید دنبالش باشم ب ...

خب واسه همینه یکم بزرگتر بشه خیلی بهتر میشه. من پسرم تو سن دو سه سالگی خیلی لجباز و یه دنده شده بود. الان دیگه ده سالشه یه پارچه اقاست 

الهی به امید خودت...  
بله حتما برید، به نظرم روانپزشک هم برید خوبه. چون دو مورد این مدلی دیدم و اگه بهش نرسید هم خودتون عذ ...

ممنون عزیزم از راهنماییت اره خیلی اعصابم بهم رسخته اس حتی حواس پرتی هم گرفتم

خب واسه همینه یکم بزرگتر بشه خیلی بهتر میشه. من پسرم تو سن دو سه سالگی خیلی لجباز و یه دنده شده بود. ...

واقعا خداکنه عزیزم دختر منن زود عاقل شه تا دوسالگی هیچ اذیتی نداشت اما الان بدجور جنس واذیت کار شده

ممنون عزیزم از راهنماییت اره خیلی اعصابم بهم رسخته اس حتی حواس پرتی هم گرفتم

خواهش میکنم عزیزم، مادر بودن به شدت سخته، چون از نظر روح و روان باید اینقدر قوی باشیم و با کمترین مشکل که بتونیم یه انسان را درست تربیت کنیم.

خواهش میکنم عزیزم، مادر بودن به شدت سخته، چون از نظر روح و روان باید اینقدر قوی باشیم و با کمترین مش ...

اره واقعا عزیزم مسئولیت خیلی سختیه زندگی یه مادر بعد بچه خیلی تغییر میکنه