2777
2789
عنوان

ترجیح میدم اصلا ازدواج نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 120 پست
یاشما توی ایران دیگه زندگی میکنین یا من!!!شما اصلا اشراف به مسایل حقوقی ندارین فقط سطحی یچیزی میدونی ...

آقو کلامت طلا 

🌹💐

زندگی قطعیت اندوه باری است که .....تا همین جا به ذهنم رسید بقیشم بعدا میسازم 

متاهلی از خود گذشتگی خیلیییییییییییییییی زیادی میخواد واقعا اگر تو وجودت نیس کار خوبی میکنی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کار خوبی میکنی بخدا قبلا نذر ونیاز میکردم به شوهرم برسم الان نذر ونیاز کردم ازش جدا شم...اونقدررررر ...

قبل از ازدواج ازش شناختی پیدا نکردی؟سنتی ازدواج کردی؟من نمیگم ازدواج بده

میگم با آدم مناسبش و کسی که معیارت رو داشته باشه خوبه

خوب پول هم یک معیاره من نمی دونم چرا تا یه دختر میگه پول برام مهمه میریزن سرش چطور بگیم اخلاق معیارمونه اشکالی نداره پول رو بگیم اشکال داره،خوب تو برات مهم نباشه ولی برای من مهمه

نمی دونم چرا ماخانم ها برای خواسته هامون باید انقدر سرزنش بشیم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
شاید یکی اصلا شخص مناسبی واسه ازدواج نباشهبعضی ها اینطوری هستن هم زنش هم مردشنمیشه زندگی رو با سنت ه ...

ازدواج واجب نیست ولی مستحب هستش به شرطی گه به گناه مبتلا نشی سختی داره شیرینی هم داره مثل حفظ قرآن

حالا نماز شب واجب نیست ولی مستحب هستش

هیچ وقت ناامید نشو در هر کاری 

از خدا بخواه همسر باایمان نصیبتون بشه انشاالله

خوشبخت باشید

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

اصلا پختن و شستن وظیفه زن نیست تو قانون ما، میدونستید؟اگه اینطور به ازدواج نگاه کنید که پس باید بگیم ...

وااااا مگه میشه اینقدر پرت...نکنه کره مریخ زندگی میکنی یا نه از اون تندروهای مذهبی هستی ک سرتو کردی تو برف ...حالم بد شد اول صبحی

متاهلی از خود گذشتگی خیلیییییییییییییییی زیادی میخواد واقعا اگر تو وجودت نیس کار خوبی میکنی

راستش رو بگم از خیلی چیزام نمی تونم بگذرم

و انتخابم برام مهمه که مجبور نباشم بیشتر از یک حدی از خودم بگذرم چون می دونم میزان از خودگذشتگیم چقدره

استارتر من تا حدودی باهات هم نظرم 

نیاز به همدم و دوست داشته شدن چیزی نیست که آدم انکارش کنه اما توی جامعه امروزی قرار نیست که همه ازدواج کنن و بچه دار شن چون همه آدم ازدواج نیستن

خیلی از خانوم هایی که سنشون از نظر خودشون زیاد شده و خسته شدن به نظرم باید طعم استقلال و جدا زندگی کردن رو بچشن 

خیلی اوقات شما تنها زندگی میکنی و میبینی چیزی که میخواستی مستقل شدنه نه لزوما ازدواج کردن

چون خیلی ها فقط به خاطر اینکه از خونه پدرشون بزنن بیرون و خانوم خونه خودشون باشن ازدواج میکنن و ممکنه انتخاب اشتباه کنن

جدا از اینها امروزه پیدا کردن زن/مرد که آدم زندگی کردن باشه بسیار سخته اما اگر فردی رو پیدا کردی که متعهد و وفادار بود و این ثابت شد آدم باید بهش بچسبه

ولی تو جامعه امروز ما با بحران اخلاقی و اجتماعی مواجهیم آدما تنوع طلب شدن حالا به دلایلش کار ندارم، تعهد ندارن

یه صحبت از یه روانشناس آقایی داشتم می دیدم داشت میگفت که به نظرتون مرد قدیم بهتره یا مرد جدید؟ مرد قدیم به دنبال قدرت بود حامی باشه و به دنبال اینکه دستور بده اما مرد جدید نه و کلا از اونور بوم افتاده و دچار بحران هویت شده منظورم بیشتر نسل جدید 

همینطور خانوم های جامعه ما بعضی هاشون علاوه بر زنانگی و امور خانه پا به پای مردان کار میکنن و خرج خودشونو میدن 

اوضاع جامعه مثل سابق نیست 

و مثل سابق نباید از همه انتظار داشته باشیم که ازدواج کنن.

خدایا شکرت ...  

منم نمیخوام ازدواج کنم اول به خاطر اینکه که نمیخوام بچه داشته باشم، به نظرم پذیرش اینکه تمام مسئولیت رشد و پرورش جسمانی، روانی، عاطفی، ذهنی و اخلاقی یک فرد با من باشه واقعا سخته، میترسم از اینکه بهش آسیب بزنم. 

و دوم به خاطر اینکه میترسم از اینکه همسرم دوستم نداشته باشه ولی به خاطر شرایط ادامه بده. 

سوم هم به خاطر اینکه خودم مجبور بشم ادامه بدم حس میکنم ازدواج یه قراداد مادام العمره، ما هر تصمیم دیگه ای بگیریم میتونیم منصرف بشیم، انتخاب شغل، انتخاب رشته، انتخاب دوست و ...

ولی ازدواج یه تصمیمی که به راحتی نمیتونی منصرف بشی و راه برگشت نداری.

استارتر من تا حدودی باهات هم نظرم نیاز به همدم و دوست داشته شدن چیزی نیست که آدم انکارش کنه اما توی ...

عالی بود دختر چقدر درک کردی صحبت منو و چقدر خودت فهمیده هستی

دقیقا خیلی ها اصلا شخصیت ازدواجی ندارن و اینو نمی دونن چون به خاطر فرار از خونه پدر ازدواج کردن موقعزت مستقل زندگی کردن و استقلال مالی رو نداشتن که به خودشناسی برسن متوجه بشن آدم ازدواج هستن یا نه

بعد برای خیلی از خانم ها منی که همچین موقعیتی رو تجربه کردم و خودم رو شناختم و می دونم آدم ازدواج هستم ولی نه به هر قیمتی عجیبم

خوب من می دونم چی می خوام من اجباری برای ازدواج ندارم من سالهاست از خونه پدرم جدا شدم و مستقلم خونه خودم رو دارم استقلال مالی دارم به جیزای رسیدم که خیلی ها هیچ وفت تجربه نکردن

میشه بپرسم چند سالته؟خیلی درکت بالاست چقدر پخته ای

عالی بود دختر چقدر درک کردی صحبت منو و چقدر خودت فهمیده هستیدقیقا خیلی ها اصلا شخصیت ازدواجی ندارن و ...

سنم زیاد نیست عزیزم ۲۱ سالمه 

ولی خب نسبت به همسن و سالای خودم تجربیات بیشتری داشتم.

خدایا شکرت ...  
سنم زیاد نیست عزیزم ۲۱ سالمه ولی خب نسبت به همسن و سالای خودم تجربیات بیشتری داشتم.

چطوری تو این سن این همه تجربه داشتی؟واقعا برای این سن خیلیه،جالب شد برام

چطوری تو این سن این همه تجربه داشتی؟واقعا برای این سن خیلیه،جالب شد برام

بچگی وقتی تنها مجبور باشی از پس خودت برمیای مامان بابام خیلی سعی کردن منو مستقل بار بیارن

لیسانس هم یه شهر دور درس خوندم یکی از دلایلش این بود که خونه نباشم. 

مسئله و مشکل توی زندگی همه هست. همه با خانواده هاشون بحث دارن.

فقط آدم نباید از چاله بره تو چاه.

خدایا شکرت ...  
قبل از ازدواج ازش شناختی پیدا نکردی؟سنتی ازدواج کردی؟من نمیگم ازدواج بدهمیگم با آدم مناسبش و کسی که ...

چهار ماه آشنا بودیم بعدشم ازدواج کردیم رفتیم زیر یه سقف تازه تو زندگی شناختمش...گولم زد فریبم دادخودشو یه جور دیگه نشون داد تو زندکی فهمیدم تازه چه خاکی به سرم شده😔

چهار ماه آشنا بودیم بعدشم ازدواج کردیم رفتیم زیر یه سقف تازه تو زندگی شناختمش...گولم زد فریبم دادخود ...

میشه بپرسم چطوری گولت زد؟می خوام بدونم چطوری فیلم بازی می کرد مثلا و خودش رو چطور نشون داده مثلا

می خوام اطلاعاتم زیاد بشه 

کلا بعضی ها آدم ازدواج نیستند تحمل سختی و..رو ندارن

اگه کسی نیست واقعا ازدواج نکنه

الان طرفه ازدواج کرده همش خونه مادرشه 

یه غذا نمیپزه برای بچه هاش

نمیدونه درس و مشق بچه چیه

از خونه داری و شوهرداری هیچی نمیدونه

همون بهتر مزدوج نشه

کلی گفتن برنخوره به کسی