2777
2789
عنوان

ترجیح میدم اصلا ازدواج نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 120 پست
میشه بپرسم چطوری گولت زد؟می خوام بدونم چطوری فیلم بازی می کرد مثلا و خودش رو چطور نشون داده مثلامی خ ...

اره عزیزم کاملا حرفه ای دقیقا عینه یه بازیگر

خودشو یه پسرسالم و کاری و عاشق و بسیاررر وفادار نشون داد جوری که قسم میخورد و توچشمام نگاه میکرد و اشکاش میومد خب منم باورمیکردم حرفاشو..مثلا میگفت من تو خوابم بهت خیانت نمیکنم اگه یه زن لخت باشه کنارم جوری روخودم کنترل دارم که اصلا نگاشم نمیکنم چون من بهش گفته بودم یکی از مهمترین معیارام وفاداری طرف مقابلمه..خلاصه اعتیادشم مخفی کرد و چون اصلااا به قیافش نمیخوردمتوجه نشدم موقع آزمایش قبل ازدواجم به کسی پول داد به جای اون ادرارشو آزمایش کردن برای همین نفهمیدم خلاصه اومدم تو زندگی کارا و رفتارای مشکوکش شروع شد شبا یهو غیب میشد تاصبح نبود میرفت بیرون قایمکی مواد میکشید یا میرفت حموم ساعتها میموند اونجا میکشید...سرکار نمیرفت درست وحسابی کارنمیکرد یه ماشین با پول طلاهای منه بدبخت خریدیم که باهاش اسنپ کار کنه که شروع کرد با همون ماشین به من خیانت کردن و زنهای هرزه سوار کردن ودستش بارها برام رو شد حتی کاندوم مصرف شده کثیف از ماشینش با سوتین زنونه  پیدا کردم...هییییی نگم برات که چیا کشیدم فقط ..این آدم منو نابود کرد دقیقا عینه یه شیطان نقاب زده بود و تو زندگی یه ادم دیگه شد مثله یه کابوسه امیدوارم برای هیچکی  اتفاق نیفته..خیلییی دقت کنین تو انتخابتون خیلیییی این روزا پسرخوب واقعا انگشت شماره خیلی کمه

یاشما توی ایران دیگه زندگی میکنین یا من!!!شما اصلا اشراف به مسایل حقوقی ندارین فقط سطحی یچیزی میدونی ...

فکر نمیکنم شما حرفای منو قبول کنی یا جواب بگیری اینجا 

اجازه بده فرصت کنم تاپیکشو میزنم 

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااا مگه میشه اینقدر پرت...نکنه کره مریخ زندگی میکنی یا نه از اون تندروهای مذهبی هستی ک سرتو کردی ...

خجالت نمیکشین اومدین هرچی از دهنتون درمیاد میگین؟ من اصلا با شما حرف زدم مگه خانم؟

حالت بده‌چرا میای سایت و حق الناس جمع میکنی برای خودت؟ بابا حرمت ماه مبارکو لااقل نگه دارین حرکت رو ی عیدی رو نگه دارین نمیتونین حرف بقیه رو بشنوین خوب نیاین!

من واقعا از اول این تاپیک خیلی مراعات کردم ولی به چه حقی میاین و هرچی دلتون میخواد میگین؟ فردای قیامت چجوری جواب میخواین بدین؟ من نه مذهبی ام نه هیچی، اما بنده خدا هستم و هدا به ظدت غیرت داره رو بنده اش!

بله انجام کارهای خانه وظیفه زن نیست برید مو به مو قانون رو بررسی کنید، هیچ مردی هم حق نداره زنش رو محبور کنه به انجام کارهای خانه و اگر مجبور کنه کارش خلاف قانونه.

والا من خانمای با شخصیتی تو این سایت میبینم‌ که کیف میکنم از حرف زدنشون از برخوردشون کلماتشون

خیلی سعی میکنم مراعات کنم ولی نمیفهمم از کجا اعصابتون داغونه که اومدید سر بندگان خدا خالی کنید! 

ریپلایم نکنید.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
بعله رشتم حقوقه شما بگو وظیفم نیست کار کنم ببین چی جوابتو میدن این مردایی که شما ازش صحبت میکنی تو ر ...

بله قبول دارم چنین مردهایی هستن، قبول دارم همه خوب نیستن

اما خواهرانه میگم‌ نذارید دید منفی پیدا کنید به خصوص که رشتتون حقوقه و من یکی از دوستای صمیمیم رشته اش حقوقه و همیشه میگه رو روحیه ام اثر داشته

من دور و برم کم‌ندیدم مرد خوب، نمونه اش همسر یکی از نزدیکانم که وقتی ازدواج کردند پسر ۲۴ سال داشت و تازه میخواست شاغل بشه، هیچی نداشت. اما انقدر با جنم کار کرد و زندگیشو مدیریت کرد الان دو تا بچه دارن زندگی خوبی هم دارن همسرشم داره تو دانشگاه آزاد ارشد میخونه، انقدر عاشق همسرشه که بعد زایمان اولش وقتی میدید همسرش داره درد میکشه داشت گریه میکرد. من باورم نمیشد اون مرد محکم و قوی که میشناختم‌چقدر حساسه رو همسرش، با همدیگه تلاش کردند زندگیشونو ساختن سختی هم داشتن اما با عشق و محبت سختیهاشم شیرین شد

بیشتر ببینید
چند سال خارج زندگی کردید اون وقتهمچین چیزای خارج از ایران نیست خانم چهارتا حرف از این ور اون ور شنید ...

حرف از اینور شنیدید اصلا جمله قشنگی نیست!

من خارج زندگی نکردم اما از نزدیکانم و از اساتیدم زندگی کردند تو فرانسه و کانادا و ترکیه

اونقدری تجربه منفی و مثبت شنیدم که تا صبح میتونم تایپ کنم. 

بالاخره تاپیک زدید بعضیا مخالف بودن بعضیا موافق این طبیعیه.

خیر در خارج از کشور چیزی به اسم نفقه وجود نداره و مرد وظیفه تامین اقتصاد خانواده رو نداره. مرد و رن باید پابه پای هم کار کنند.

در مورد مشاغل هم برابری وجود داره، بعضی مشاغل تو ایران هستند که زنها حق اشتغال ندارن اما در خارج از کشور چنین چیزی نیست مثل رفتگری.

من ترجیح میدم منطقی به مسائل نگاه کنم نه صفر و صدی. 

خودم هم تو این کشورم، تو جامعه هم هستم اتفاقا

هم درس میخونم هم فعالیت دارم

اما همه رو به یه چشم نمیبینم

اگر موقع رانندگی آقایی بد رانندگی میکنه و من بوق میزنم و اون برمیگرده فحش میده، تصور نمیکنم همه مردها بدن، میدونم شخصیت و تربیت خانوادگی اون بیچاره بده. من مرد خوب کم ندیدم همونطور که مرد بد هم دیدم.

به هر حال این نظر منه و متقاوت با نظر شما. ان شاالله عاقبت بخیر بشید و روز خوش. 

بیشتر ببینید
چند سال خارج زندگی کردید اون وقتهمچین چیزای خارج از ایران نیست خانم چهارتا حرف از این ور اون ور شنید ...

از کدوم خارج حرف میزنید؟

دیگه با وجود فضای مجازی همه این دروغ های قشنگ برملا شدن

اولا که ثبات  اقتصادی یک دروغ بزرگه چه کانادا چه آلمان چه هر جای دیگه چون اقتصاد دنیا داره رو به نابودی میره

دوما دیگه دونگی بودن زندگی بر همه ثابت شده اینکه زن حتی اندازه یه شام تو رستوران مهمون شوهرش نیست چه برسه مخارج زندگی تا روز آخر بارداری و بلافاصله بعد زایمان باید بره سرکار تازه اینا همه در تالا ازدواجه اگه مادر مجرد باشع که هیچی

بس کنید این رویا بافی های مسخره رو که حتی خود خارجی ها هم خنده شون میگیره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

چیزی ک من دارم میبینم دختریه ک نمیتونه خودشو سازگار کنه و انعطاف پذیر نیست 

اونوقت بجای تغییر مثبت خودش 

کل روند ازدواج رو میبره زیر سوال 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی؟؟؟ 😍❤️مرسی دوست گلم ایشالا خدا برات بسازه😍

اما نه

ازدواج کلا چیز خوبیه

به شرطی که ادم مقابلت دو‌رو‌نباشه قبل عروسی یه شخصیت رو‌کنه بعدش یکی دیگه😭😭😭😭😭

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران

از کدوم خارج حرف میزنید؟دیگه با وجود فضای مجازی همه این دروغ های قشنگ برملا شدناولا که ثبات اقتصادی ...

شما هم بس کن سیاه نمایی رو

واقعا خنده دار بود حرفاتون🤣شما با جبه گیری داری حرف میزنی و اومدی خارج رو بکوبی خوب قطعا نمیشه باهات صحبت کرد

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود