2777
2789
عنوان

تعبیر خواب سرخ شدن خورشید

127 بازدید | 24 پست

بچه ها خواب دیدم خورشید سرخ شد و همه با تعجب نگاه میکردن منم گفتم این خورشید روز عاشوراست

سرخ سرررخ بود

و تعزیه حضرت علی اکبر بود

منم برای امام حسین خیلی گریه میکردم

چند روز میشه با خدا قهرم بنظرتون نشونه ای چیزی هست؟؟؟؟؟

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                                     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم نشون میده دلت پاکه وقتی برای امام حسین گریه کردی و خورشید سرخ رو تعبیر روز عاشورا قرار دادی.

با خدا قهر نباش هیچ کس جز اون نمی تونه کمکت کنه باور کن❤️ از امام حسین بخواه واسطه بشه و تورو بهش برگردونه

چه خواب عجیبی دیدی

قهر نکن عزیزم

منم یبار سر یه مسئله ای خیلی روانم بهم ریخت تا دو سه روز با خدا قهر کردم

هنوزم پشیمونم

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
چرا قهر کردی؟

هزار و یک دلیل هیچ چیز تو زندگی من قشنگ نیست هر ثانیه یه اتفاق ک روحمو ازار میده اصلا عجیب غریبه

میدونی یاد یه قسمت از زندگی پس از زندگی افتادم

خانوم مختارزاده

اونم بخاطر مشکلات عصبانی بوده و با خدا قهر کرده و کلی حرف زده 

بعد تجربه نزدیک به مرگ داشته که صحنه ای رو دیده که به گلوی علی اصغر تیر زدن

گفت من بالاترین غم دنیا رو دیدم 

و فهمیدم مشکلات من هیچن

حالا خواب شما هم چیزی مشابه این به چشمم اومد

اصلا هم ناراحت نباش و خدا رو شکر کن که انقدر دوستت داشته که همچین تلنگری بهت زده

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
به نظرم نشون میده دلت پاکه وقتی برای امام حسین گریه کردی و خورشید سرخ رو تعبیر روز عاشورا قرار دادی. ...

کاش همینجور باشه ک شما میگید😭🙏 دعا کنید واسم

چه خواب عجیبی دیدیقهر نکن عزیزممنم یبار سر یه مسئله ای خیلی روانم بهم ریخت تا دو سه روز با خدا قهر ک ...

کسی رو جز خودش ندارم واسم دعا کنید حالم خوب شه🙏😭

ببین خیلی طول میکشه پیدا کردنش اما تو یه نشونه ندیدیخورشید قرمزگریه برای امام حسینتعزیهنذر زیارت عاش ...

همیشه میخونم 🥺 کاش کمکم کنه

یا امام حسین