2777
2789
عنوان

ترجیح میدم اصلا ازدواج نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 120 پست
کاملا منطقی نقدش میکنمحق و حقوقی که در ازدواج از زن گرفته میشهحق. طلاق،کار،تحصیل،ولایت بچه،ارث ناچیز ...

قربون دهنت حال نداشتم تایپ کنم 

زندگی قطعیت اندوه باری است که .....تا همین جا به ذهنم رسید بقیشم بعدا میسازم 

یکی از مشاورهای خیلی خوب میگفت یه خانم پنجاه و خورده ای ساله اومده بود میگفت میخوام ازدواج کنم با یه ...

آیا همه زن ها باید ازدواج کنن تا خوشبخت بشن 

آیا رسالت من به عنوان زن پختن و شستن و بچه داریه 

شاید بچه داشتن روح منو نابود کنه جای اینکه آرامش بهم بده 

من شاید دوست نداشته باشم خانه دار باشم شاید متنفر از خانه داری باشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملا منطقی نقدش میکنمحق و حقوقی که در ازدواج از زن گرفته میشهحق. طلاق،کار،تحصیل،ولایت بچه،ارث ناچیز ...

هیچ کدوم از اینایی که گفتید صحت نداره!

تمام حق و حقوقتو میتونی شرایط شمن عقد بزنی حتی حق طلاق.

مهریه فقط تو ایران هست کی گفته طلاق بگیری هیچ حقی نداری؟! 

کی گفته مرد خیانت کنه مشکلی نداره؟! کی گفته میتونه n تا صیغه کنه؟! میتونه هرچند تا خواست زن بگیره؟! فقط ۴ تا میتونه اونم با رضایت همسر که اونم حتی همسر دوم تو جامعه ما دیگه خیلی سخته چون ولی جامعه دو سه سال پیش حکم دادند با توجه به شرایط جامعه خدا یکی یار یکی

شما اصلا منطقی نگاه نمیکنید هیچ، حرفهاتون هم درست نیست

لازمه یه تاپیک بزنم حقوق زن رو بنویسم همینطور  تو کشورهای اروپایی و امریکا.

در ضمن این قوانینی که گفتید اصلا درست نیست

درستشو اگه لخوایم بگیم هر کدومش ۴ صفحه میشه همراه کلی تبصره‌

دیه زن نصف مرده به نظر شما بده، دیه رو‌که تو قبر زن و مرد نمیذارن که ارزش حساب بشه! اتفاقا چون تو اسلام مرد وظیفه تامین اقتصاد خانواده رو داره بعد فوتش برای اینکه خانوادش تو مشقت نیوفتن این دیه داده میشه

اما اگر زن فوت کنه دیه به همسرش داده میشه و ای بسا فورا بره زن بگیره و خرج اون کنه!

ماشاالله از حق نفقه و مهریه و بقیه مسائل هم فاکتور گرفتید جالبه!

هرچند من هنوزم متوجه نشدم ازدواج و نظر درباره ازدواج چه ربطی به این مسائل داشت که به حاشیه کشوندید. برید پیش متخصص حقوق زنان تا بهتون بگن نه نینی سایت. 

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
آیا همه زن ها باید ازدواج کنن تا خوشبخت بشن آیا رسالت من به عنوان زن پختن و شستن و بچه داریه شاید بچ ...

اصلا پختن و شستن وظیفه زن نیست تو قانون ما، میدونستید؟

اگه اینطور به ازدواج نگاه کنید که پس باید بگیم مردها هم کارگر به حساب میان

خوشبختی به نگاه انسان و طرز زندگی کردنش ربط داره، اما ازدواج وسیله ای هست که مسیر انسان رو برای رسیدن بهش هموارتر میکنه

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
اصلا پختن و شستن وظیفه زن نیست تو قانون ما، میدونستید؟اگه اینطور به ازدواج نگاه کنید که پس باید بگیم ...

بعله رشتم حقوقه 

شما بگو وظیفم نیست کار کنم ببین چی جوابتو میدن 

این مردایی که شما ازش صحبت میکنی تو رویاها هستن ما که ندیدم هرکس نزدیک ما شد منفعت طلب و ناسالم و پرروو بود 

مردی که خرجم نکنه به چه دردم میخوره باید بفهمه اگر پول دارم قرار نیست خرج ماهیانمو از اون بدم قرار نیست بره چک بکشه به حساب پول من بگه قرضه یا هیچ وقت پسش نده یا باضرر پسش بده 

و اینکه بدونه اجازه پوشش و اختیار من دست خودمه و عقل من کمتر از اون نیست 

هیچ کدوم از اینایی که گفتید صحت نداره!تمام حق و حقوقتو میتونی شرایط شمن عقد بزنی حتی حق طلاق.مهریه ف ...

یاشما توی ایران دیگه زندگی میکنین یا من!!!

شما اصلا اشراف به مسایل حقوقی ندارین فقط سطحی یچیزی میدونین

شروط ضمن عقد با هزار گروکشی مزدا به زنها میدن یعنی باید از چندین حقوق دیگت بگذری که به یدونه ازاونا برسی یعنی باید رسما بجنگی..درحالی که جاهای دیگه بدیهی هست و بی چون و چرا وجود داره

درضمن ارث زن از شوهر یک هشتم هست یعنی چیز خاصی به زن نمیرسه که زیاد بودن دیه مرد به نفع زن باشه ...‌و بدتر اینکه جنینی که جنسیتش مشخص نیست دیش از جنین دختر بیشتره!!دیه جنین پسر چرا بیشتره؟؟جنین چه تفاوتی داره که دیش باید متفاوت باشه؟جنینم زن و بچه داره؟؟😏😂

قانونا مرد میتونه هرچقدر ررر بخواد بدون اجازه زنش صیغه کنه..اینو چطور منکر میشی؟؟؟

محازات شخص متاهل ی که خیانت میکنه اعدام هست ولی وقتی مرد خیانت کنه راحت میتونه بگه صیغم بود و همه چی تموم شه ..اینا رو اگه نمیدونین از حقوق دان بپرسین

مهریه که توایران فقط اسمش مونده.هرروز باهزار قوانین جدید جلو مهریه رو‌میگیرن و نفقه هم مقدارش انقدر کمه که ادم خندش میگیره اینو به عن‌وان مزایا برای زن درنظر بگیره!ا

حتی اگه حق کارکردن و تحصیل در شروط عقدت باشه بازم راه قانونی برای مرد بازه که تورو از کار و تحصیل منع کنه

خود وکلا میگن تو دادگاه خانواده از نگهبانی دم در تا خود قاضی ادم های به شدت زن ستیزی هستن و همه تلاششوم میکنن زن به حقوقش نرسه

اصلا پختن و شستن وظیفه زن نیست تو قانون ما، میدونستید؟اگه اینطور به ازدواج نگاه کنید که پس باید بگیم ...

اجرت المثل یسال زن کمتراز ۸میلیونه!!!!!!!درحالی همون کارو یه نفر استخدام کنی انجام بده کمتراز سالی۸۰نمیشه

واینکه جداز قانون تو عرف تاحالا دیدی زنی بگه کارکردن وظیفه من نیست و مردم قبول کنه!!؟؟؟بله شیردادنم قانونا وظیفه زن نیست..ولی تو واقعیت چی؟؟؟؟مدوم مادری دیدی بگه من شیر نمیدم چون وظیفم نیست

یکی از مشاورهای خیلی خوب میگفت یه خانم پنجاه و خورده ای ساله اومده بود میگفت میخوام ازدواج کنم با یه ...

عزیزم شما انگار کلا فقط از دید خودتون می خوایید نگاه کنید و دید دیگران رو قبول نکنید

واسه یه نفر پول مهمه و دوست نداره بدون در نظر گرفتن پول طرفش،ازدواج کنی به شما چه شما برات مهم نباشه

توکل هم چه ربطی داره خانم

آدم باید ببینه چی می خواد و از طرفش شناخت پیدا کنه توکل چی عزیزم چقدر فانتزی نگاه میکنی

چرا تا زنی حرف پول میزنه انقدر گارد میگیرید خوب شما برات مهم نباشه

چطور مرد می تونه در مورد دختر خیلی چیزا براش مهم باشه بعد زن نباید ملاکی داشته باشه

ملاک های هر کسی هم متفاوته

خیلی دید شما فانتزیه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
کجا سختش کردمانگار چیزی که نوشتم رو درست نخوندیددر مورد مشکل داشتن یا نداشتن مجردی نگفتماصلا حرف منو ...

ازدواج سنت پیامبره 

انسان در سختی آفریده شده چه فقیر چه پولدار

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

این نظر شماستمنطقی نقد کنید نه اینکه بگید حرفاتون برای کتابا قشنگه.من سیاسیش نکردم که سیاسیش میکنید! ...

چند سال خارج زندگی کردید اون وقت

همچین چیزای خارج از ایران نیست خانم چهارتا حرف از این ور اون ور شنیدید فکر کردید اینه

خارج مردا تامین کننده هستن از ایران هم بیشتر

زن های خانه دار هم دارن فقط چون خارج وابستگی مرضی کمتره و شخصیت ها مستقل تر موقعیت های کاری هم هست اکثر خانم ها هم کار میکنن وگرنه اجباری در کار نیست مخصوصا با ثبات اقتصادی اونا

ازدواج سختی های خودشو داره ولی با تمام سختیهاش خیلی قشنگ و شیرینه به خصوص وقتی مادر میشی فقط اینو می ...

خب حرفش اینه اگه اون دو تا ادم برا هم باشن تا آخر می‌مونن...از آمار طلاق و حدایی اطلاع دارید!

یاشما توی ایران دیگه زندگی میکنین یا من!!!شما اصلا اشراف به مسایل حقوقی ندارین فقط سطحی یچیزی میدونی ...

مرد از طریق حضانت و بچه خیای راحت زن رو تحت فشار میذاره اطرافم زیاد دیدم ...با اختیاری ک ب مرد دادن راحت خانم ها رو قلع و قمع میکنن

ازدواج سنت پیامبره انسان در سختی آفریده شده چه فقیر چه پولدار

شاید یکی اصلا شخص مناسبی واسه ازدواج نباشه

بعضی ها اینطوری هستن هم زنش هم مردش

نمیشه زندگی رو با سنت ها پیش برد الان زمونه سنت نیست 

اون آیه خلق الانسان فی کبد هم تفسیر داره منظورش این نیست برو تفسیرش رو بخون

سختی و چالش همیشه در زندگی هست و زندگی هرگز بدون چالش نیست این خاصیت زندگیه ولی اینطوری هم نیست انسان در سختی آفریده شده باشه و انتخاب های انسان مهمه که زندگی رو سخت یا آسون میکنه

معیار هر کسی برای ازدواج متفاوته درک تفاوت انقدر سخت نیست

کار خوبی میکنی بخدا قبلا نذر ونیاز میکردم به شوهرم برسم الان نذر ونیاز کردم ازش جدا شم...اونقدررررر که اذیتم کرده خیانت دروغ اعتیاد بیکاری بی عرضگی اصلا دیگه حالم به هم میخوره ..دارم طلاق میگیرم بعد از چند سال شکنجه روحی روانی شدن...من یه درصد اگه میدونستم این همچین آدمیه محااااال بود باهاش ازدواج کنم ..خیلی حرفا هست که دلم میخواست به مجردا بگم اما حوصلم نمیگیره بنویسم خلاصه که خیلی وقتا مجردی صد هزار می ارزه با متاهل شدن اینو فراموش نکنین ازدواج کنین دیگه خودتون نیستین باید با یه مرد یه عمر سر وکله بزنین حالا اگه اون مرد اخلاقم نداشته باشه و مشکل دار باشه که دیگه وامصیبت..