2777
2789

دوستان توی گروه اینستاگرامی هستیم با مدیر این گروه بحثمون شد ایشون اصلا پیامای منو نمیخوندم هی حرف خودشو میزد ، منم بهش گفتم چشمای کورتو باز کن توضیحات منو بخون ، بعد اون بهم گفت قلب سیاه ،منم بهش گفتم عقده ای ، الان ایشون چون شوهرش هم وکیل هست ، اقدام کرده به شکایت ، به نظرتون من بهش گفتم عقده ای کور ، دادگاه پیگیری میکنه این دو حرف رو ؟اگه اکانت اینستا کاملا پاک کنم بازم فتا میتونه پیگیری کنه ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا 

الکی الکی چه اتفاق های میفته

شکایت هم کنه چیزی نمیشه اصلا فک نکنم بتونه شکایت کنه

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم 

بیشتر ببینید

نباید بهش توهین می کردی ولی اون دیگه چرا انقدر بیکاره که می خواد بابت این دوتا حرف بره شکایت😐

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

اونم بمن گفت قلبت سیاهه

می‌دونم میگم از اول نباید بهش می گفتی ولی شاید همینجوری یه چیز گفته

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨