بچههه ها این ماه رمضون اولین سالیه که واقعا و دلی دارم روزه میگیرم بدون لج بازی و بخوام از عمد بشکونمش و فهمیدم چه خوبه اصلا وقتی روزم حالم خیلی بهتره داشتم فکر میکردم حدود۱۳ سال نماز و روزه گردنمه که نگرفتم روزه هاش کفارش میشه اطعام ۱۲ هزار نفر☹️میتتونم اینارو خورد خورد بدم؟ مثلا یه دیگ آش بپزم ۳۰۰ نفر دوماه دیگه ۲۰۰تا غذا یا مرغ کامل بدم خانواده های فقیر؟ یا حتما باید غذا یا چیز خاصی باشه؟ به شوهرم گفتم میگه خیلیا از سر باز کنی میدن مثلا یه تنور بربری میدن ۲۰۰تا نون میشه۴۰۰ هزار ولی دل من راضی نیست غذا هم بخوام بدم کم کم یه میلیارد پولش میشه😣این هیچی حدودا۳ هزار تا نماز گردنمه به مدیر دفترمون گفتم بهم خندید گفت روزه های این ماهتم بشکون گناهش گردن من اصلا سمت محله ی ما کسی اعتقاد نداره دور از جون شما ها فکر میکنن من اس🌹گل شدم
برای نماز قضا هم انگار یه دعایی هست میخونی بعد تصمیم میگیری هفته دو تا از نماز قضاهاتو میخونی هرچقدر تونستی که تونستی نتونستی هم خدا میبخشه به خودت سخت نگیر زده بشی دوباره الان مهمه
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
قبل از ظهر جمعهی آخر ماه رمضون چهار رکعت نماز به نیست قضا بخون و هر رکعت بعد از حمد یه بار آیت الکذسی و ۱۵ مرتبه سورهی کوثر بخون همین کافیه روزرو نمیدونم از مرجعت بپرس
🦒 زرافهی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویهی بالاتری میبینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه میتونم با یه لگد فیل بندازم!میگن زرافهها کمحرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز میبینیم که بقیه نمیبینن.یه زرافه هیچوقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه میبینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی میکنم..قدم بلنده،حوصلهام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافهی سایت هستم.یه زرافهی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم