2777
2789

این همه گفتن زمان بگذره همه چی اوکی میشه ...خودتو سرگرم کن و از از این حرفها..

اما من۲ ساله که فراموشش نکردم یا شایدم ۳ سال ..

یوگا انجام دادم ورزش کردم ، رقصیدم طبیعت رفتم 

فیلم نگاه کردم بیرون رفتم ، با بقیه صحبت کردم 

اما نتونستم فراموشش کنم. اصلا یاد و خاطرش کم که نشده هیچ داره زیاد تر هم میشه . اول از اومدن پاییز استرس داشتم که هواش گرفتس اما بهار بیشتر این حس رو بهم میده 

دیگه باید چیکار کنم که نکردم 🖤

روزا به مسخره ترین حالت ممکن داره میگذره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منظور ما از فراموشی این نیست که اسمشم یادت نیاد کلا پاک بشه از ذهنت

ولی خب دیگه عادت کردی به نبودنش مثل روزای اول ناراحت نیستی که فکر میکردی دنیا به اخر رسیده

و تا زمانیم که با یکی دیگه وارد رابطه نشی تو‌ذهنته

من خودم شرایط تورو داشتم ۳ سال فراموشش نکردم با یکی دیگه رفتم تو رابطه کم کم حتی اسمشم از یادم رفت

ادما هیچوقت فراموش نمیشن فقط ما به نبودشون عادت میکنیم توعم جسمتو درگیر کردی فکرتو درگیر نکردی عزیزم تو ورزش کردنت و طبیعت رفتنتو و هرکاری ک کردی داشتی ب اون فکرمیکردی

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
منظور ما از فراموشی این نیست که اسمشم یادت نیاد کلا پاک بشه از ذهنتولی خب دیگه عادت کردی به نبودنش م ...

من مثل همون روزای اول حالم بده ..اصلا شبا نمیتونم بخوابم 

ادما هیچوقت فراموش نمیشن فقط ما به نبودشون عادت میکنیم توعم جسمتو درگیر کردی فکرتو درگیر نکردی عزیزم ...

دست خودم نیست همش یادش میاد تو ذهنم 

دست خودم نیست همش یادش میاد تو ذهنم

عزیزم تو حتی این کارارو به هدف خوب شدن حالت نکردی به هدف فراموش کردن اون کردی وقتی یجوری ربطش میدی بخودت پس دست خودته

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

من الان یه تسبیح با گوی های گرد فیروزه ای رنگ که یه خط هایی شبیه ترک روشه توی دستمه، لطفا سعی نکن بیاریش توی ذهنت نه گوی های کوچیک رو نه رنگ فیروزه ای رو نه خط های باریک مشکی رو....

چی شد تجسم کردی؟ چون من تاکید کردم که نباید فکر کنی...

تو همه ی این فعالیت ها رو انجام دادی که بهش فکر نکنی معلومه که می کنی چون باز هدفت اون بوده و برای خودت پررنگش کردی...

کجاست چه می کند او که فراموشش کردم ، زندگی شما شبیه این جمله اس...

ازش متنفررر شو...بگو منو اون قدری دوست نداشته که تنها گذاشته چرا باید بهش فکر کنم بی لیاقتو...توی زندگی نمی خواد باشه ...خوب نباشه هیچ جاش حتی فکرت