2777
2789
عنوان

تجربیات زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 77 پست

اولین قدم اینه که نترسی 

ادم وقتی یه چیزی رو بشناسه دیگه ازش نمیترسه 

کتاب و مطلب زیاد بخون تو یوتوب هم فیلماشو ببین 

خیلی خوبه 

من زایمانم طبیعی بود خودم خواستم 

خیلی راضیم 

با لب خندون رفتم یه خاطره خوب برای خودم ساختم و قهرمانانه برگشتم😎

مگه نمیگن بالای ۳ کیلو ۸۰۰ گرم نامه سزارین میدن شما چجوری گفتن طبیعی بیاری؟ خودت خواستی؟

ن مال من اولی رو سونو گفته بود ۳٫۸۰۰بعد زایمان ۴٫۳۰۰بود دومی ذو ۳٫۶۰۰سونو گفت موقع زایمان ۴بود ...خودم میخواستم طبیعی باشم اما نمیدونستم وزنشون زیاده البته زایمانام عالی بود مشکلی نداشتم

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جاریم میگفت بدن خودمو ک دیدم بعد بخیه هایه طبیعی افسردگی گرفته بودم حتی چند روز اول از بچم بدم میومد

مگه چقدر بخیه خورده بوده ک با چشم قشنگ دیده بشه و باعث شده حالش بد بشه

اگه انقد از زایمان طبیعی وحشت داری بنظرم سز اختیاری بکن چون طبیعی کار هر کس نیس بله موقع زایمان پارع ...

پس فردا نوبت دارم ولی بعید دکترم سزارین رو قبول کنه 

بعدم میگن اگر سزارین اختیاری باشه و دردها زودتر شروع بشه یا کیسه آب پاره بشه باید طبیعی زایمان کنی

واقعا؟اگر پاره شدن داره چرا دوباره انتخابت طبیعی؟

چرا بی تابی؟هیچ چیز ابدی نیست....باور کن
منم هر روز سر و کارم با زایمان کرده هاس از ۱۰۰نفر ده نفر راضین از سزارین

درسته 

فقط اینجا هست که همه عاشق سز هستن 

والا طبیعی خیلی بهتره 

من چون هفته ۳۷ کیسه آب پاره شد اصلا با آمپول فشار هم دهانه رحمم باز نشد مجبور به سزارین شدم 

یعنی اون لحظه که دکترم گفت پیشرفت زایمان اصلا نداری و دیگه خطرناکه که بمونی باید بری سزارین غمم گرفت 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

ن مال من اولی رو سونو گفته بود ۳٫۸۰۰بعد زایمان ۴٫۳۰۰بود دومی ذو ۳٫۶۰۰سونو گفت موقع زایمان ۴بود ...خو ...

خدا حفظشون کنه برات 💕قسمت این بوده که طبیعی بیاری انگار البته طبیعی بهتر از سزارین به چشم دیدم 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
خدا حفظشون کنه برات 💕قسمت این بوده که طبیعی بیاری انگار البته طبیعی بهتر از سزارین به چشم دیدم

اره ممنون جانم ...الانم باردارم ایشالا بریچ نباشه برم طبیعی 

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

والا من اولی طبیعی بود اصلا داغون نشدم دومی هم طبیعی میخواستم منتها اصلا دهانه رحمم باز نشد مجبور به ...

واسه چی از سزارین راضی نبودی؟

درد بعد از عمل یا اینکه چون از نظر ذهنی واسه سزارین آماده نبودی اذیت شدی؟

چرا بی تابی؟هیچ چیز ابدی نیست....باور کن
پس فردا نوبت دارم ولی بعید دکترم سزارین رو قبول کنه بعدم میگن اگر سزارین اختیاری باشه و دردها زودتر ...

ن پاره شدن منظور دردش زیاده .ببین زایمان طبیعی موقع زایمان درد داری سزارین بعد زایمان در هر صورت این شتریه ک در خونه ت خوابیده درد می‌کشی در هر صورت ولی من راضی بودم در کل ن خواهرم سزارین اختیاری بود تو نیم ساعت با بی حسی بچرو در آوردن منتظر پاره شدن کیسه آبو این داستان نمودن دکترتو عوض کن

اره ممنون جانم ...الانم باردارم ایشالا بریچ نباشه برم طبیعی

انشالله که به سلامتی میاد بغلت اینم عزیزم 

من تصمیم دارم با خودم مامای خصوصی ببرم قبلش باید با خود بیمارستان قرار داد ببندم یا از بیرون هم میشه ماما ببرم؟ اگه تجربه اشو داری ممنون میشم کمکم کنی

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

عزیزم منم دو بار زایمان طبیعی با آمپول فشار داشتم دردش از اول تا آخر شدید بود ولی بازم خدا رو شکر میکنم تونستم 

به نظرم شما هم اگر میتونی همون طبیعی بیاری خیلی خیلی بهتره 

از نظر گشادی و اینا هم که میگن اصلا اینطور نبود تغییر نکردم 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت