2777
2789
عنوان

تجربیات زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئن باش اونی ک میاد میگه خوبه و گشادی نداره و ... ی دروغگو ب تمام معناس منکه از اول دخترم سرش پایین بود سز اختیاری شدم ۱۴۰۰

لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

واسه چی از سزارین راضی نبودی؟درد بعد از عمل یا اینکه چون از نظر ذهنی واسه سزارین آماده نبودی اذیت شد ...

دردش بعد زایمان مخصوصا روز اول خیلی بیشتر از زایمان طبیعی هست 

من رو طبیعی یکی دو روز اول فقط شیاف استفاده کردم به خاطر بخیه ها 

ولی سزارین تا ۱۲ روز شیاف گذاشتم بدون شیاف نفس نمیتونستم بکشم 

با اینکه دکترم از عمل و بخیه ها و... خیلی راضی بود 

حالا اگر عمل هم بد باشه واویلا 

مثلا دختر داییم رو آمپول بی حسی رو بد زدن براش ورم نخاع داشت تا یک سال یا برش شکمش بد .بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

والا من اولی طبیعی بود اصلا داغون نشدم دومی هم طبیعی میخواستم منتها اصلا دهانه رحمم باز نشد مجبور به ...

سلام به به مبارکه خواهر جون 🥰

من فکر میکردم هنوز زایمان نکردی 

پس دیگه راحت شدی 

ان شاالله که حال خودت و نینی خوب و عالی باشه 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
دردش بعد زایمان مخصوصا روز اول خیلی بیشتر از زایمان طبیعی هست من رو طبیعی یکی دو روز اول فقط شیاف اس ...

من بعد زایمان تو بیمارستان از اینور سالن به اینور سالن میدوویدم همه ی زنا ک تو بخش باهام بودن دهنش باز مونده بود شما باز بعد زایمان دوتا شیاف استفاده کردی من بعد زایمان به کل دردی نبود خدایی ولی قبلش درد کشیدم خیلی

راستی ی دکتر خوب و بیمارستان خوب پیدا کن تا مشکلی پیدا نکنی بعضیا دولتی یا اورژانسی سز شدن میگن فلان بهمان شدیم دکترت خوب باشه روزی صدبار خداروشکر میکنی سزارین کردی

لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

سلام به به مبارکه خواهر جون 🥰من فکر میکردم هنوز زایمان نکردی پس دیگه راحت شدی ان شاالله که حال خودت ...

سلام قشنگم خوبی 

آره سانیار عجله داشت 😅کیسه آبم پاره شد هفته ۳۷ 

آره بهتر که زودتر زایمان کردم دم عید تو تعطیلات دکترا میرن چهارتا تازه کار میمونن 

ممنونم عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙