2777
2789
عنوان

کاش یه ذره خوشگل بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2314 بازدید | 191 پست
الان راه حل دادی شما

ی سری بچه کوچولو یا ادمهای سطح پایین جمع شدن تو این سایت و راهدبدبخت تر شدن رو بهم نشون میدن. میخواد ویترینش کنه واسه جذب بیشتر شهوتران ها

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی جالب بود😂

خندت واسه چیه قطعا تاپیکت سرکاریه وگرنه آدمی که انقدر به خودش خفت بده نمیشینه بخنده

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید
عزیزم عزت نفس ندارین نباید خودتونو راحت در اختیارشون بزارید متاسفاته اکثر پسرهای ما معنی رابطه رو نم ...

دقیقا از خدا بی خبرن من با تمام اسیب ها سعیمو کردم باهاشون خوب باشم ولی بازم رفتار درست ندیدم

الان نمی دونم تقصیر اوناس که باهام رفتار درستی نداشتن یا تقصیر من

تقصیر توعه 

چون که کم توقع هستی بدون هیچ خواسته ای خودتو تقدیم کردی حرمت نفست ۰ هست اعتماد به نفس نداری فکر میکنی حتما باید چیزی بدی تا ارزش داشته باشی 

خواهرانه بهت میگم اگه این رفتارتو کنار نزاری بهترین مرد دنیاام کنارت نمیتونه بمونه 

پیشنهاد میکنم بری تو یوتیوب کانال روشنک قاسمی همه ویدیوهاشو ببین از اول 

درختِ تو گر بارِ دانش بگیرد... به زیر آوری چرخِ نیلوفری را
خندت واسه چیه قطعا تاپیکت سرکاریه وگرنه آدمی که انقدر به خودش خفت بده نمیشینه بخنده

مه برو عمل زیبایی کن دیگه کرم پر هرچی روانشناس بود ریخت واقها این چیز خیلی عجیبی نیس که سرکاری باشه زندگیه عادیخ

دقیقا از خدا بی خبرن من با تمام اسیب ها سعیمو کردم باهاشون خوب باشم ولی بازم رفتار درست ندیدم

شما سعی کردی دستمال دم دستیشون باشی هنوزم اینو متوجه نشدی؟؟؟؟ واقعا قصد ندارم کسی رو سرزنش کنم ولی با خودت بد کردی دیگه نکن

بیشتر ببینید
مه برو عمل زیبایی کن دیگه کرم پر هرچی روانشناس بود ریخت واقها این چیز خیلی عجیبی نیس که سرکاری باشه ...

زندگی عادیه که دم دست پسرا باشی واسه رابطه؟؟؟؟ تو کدوم فرهنگ عادیه اونوقت؟؟؟

بیشتر ببینید
معلومی ترمای پایینی ها الان همه حا پزشک و دانشجو پزشکیه خیلی بعید نیس یکی پزشکی بخونه🫤

بعید نیست پزشکی بخونه

اما دانشجو پزشکی انقد درگیر درسه ب پسر حتی فک نمیکنه

چ برسه بره دنبالشون

چی بگم من قضاوتت نمیکنم

ولی عقلم میگه باور نکنم با احترام🤍

Gökyüzünün yüksekliğinden korkarsan, aya sahip olamazsın

چرا اینقدر باج میدی برای موندن این تحفه ها؟ دقیقا اشتباهت همین وابستگی غیرمعقول و مسخرس که اونا بیخیالت میشن یا اگه خیلی عوضی تر باشن اول از این سادگیت سواستفاده میکنند بعد میرن